Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Kilpailukalenteri.fi

Kaikki Suomen viralliset kilpailut löytyvät osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi

Kilpailukalenterin toiminta pähkinän kuoressa:

– Etusivulla näkyy seuraavat 10 päivän kilpailut, jos lista on lyhyt niin varmista että vasemmalla sivuvalikossa lukee piilota piirin myöntämät kilpailut. Mikäli ei lue niin paina kohtaa näytä piirin myöntämät kilpailut.
– Voit myös selata kisoja pidemmältä aikaväliltä painamalla vasemmasta valikosta Selaus.
Haku kohdasta voit hakea tiettyä kilpailua; ajankohdan, sarjan, iän, piirin, lajin tai luokituksen perusteella.
– Kun olet löytänyt oikean kilpailun ja klikannut sen auki. Paina Ilmoittaudu kilpailuun. Seuraavana haet seuraksi Janakkalan Jana. Sitten valitse oikea urheilijalistasta. Seuraavassa kohdassa valitset lajit mitä haluat kisata.

Osallistumisen maksaminen osassa kisoissa on käytössä verkkomaksaminen, jolloin ilmoittautuminen maksetaan heti kilpailukalenterissa. Tämän jälkeen nimi tulee vasta näkyviin ilmoittautuneisiin. Toisena vaihtoehtona kisan tiedoissa kilpailukalenterissa on maksuohjeet, joita tulee noudattaa maksaessa.

Seura maksaa lähtökohtaisesti kaikki sm-kilpailut ja ulkokauden pm-kilpailut, sekä hoitaa seuracup-ilmoittautumiset. Nämä vain tulee olla ajoissa tehtynä. Jälki-ilmoittautumiset hoitaa jokainen itse. Seura muistuttaa hyvissä ajoin edellämainituista kilpailuista.