Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Seura

JANAKKALAN JANA RY YLEISURHEILU

Janakkalan Jana ry on vuonna 1929 perustettu yleisseura. Tällä hetkellä yleisurheilu on seuran menestyvin laji. Yleisurheilu on ollut seuran lajivalikoimassa alusta alkaen. Yleisurheilujaoston keskeinen tehtävä on lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun edistäminen sekä tavoitteellisten nuorten urheilijoiden kasvun tukeminen. Lisäksi yleisurheilujaoston alla toimii aktiivisia aikuisurheilijoita. Kansallisella tasolla Janaa edustaa useampi lahjakas edustusurheilija. Yleisurheilujaoston toiminnan kannalta myös aktiivisten talkootyöläisten panos on tärkeä.Janakkalan Jana yleisurheilulle on myönnetty Olympiakomitean vihreä Tähtiseura -merkki osoituksena laadukkaasta lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnasta. Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta, ja se on myös lupaus laadusta sekä nykyisille että uusille seuratoimijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Lisää Tähtiseuroista SUL:n sivuilta

Lisää Tähtiseuroista Olympiakomitean sivuiltaToiminta-ajatus:
“Jana yleisurheilu on luotettava, aktiivinen ja helposti lähestyttävä seura, joka tarjoaa paikkakunnan parhaat mahdollisuudet niin harraste- kuin kilpayleisurheiluunkin.”
Visio vuoteen 2028 saakka

  • Tavoitteena päästä Pohjola Seuracupin finaaliin vuonna 2028.
  • Sijoittua vuosittain SUL:n Seuraliigassa 30 parhaan joukkoon (42. vuonna 2023) ja SAUL:n Maljapistekilpailussa (11. vuonna 2023) 15 parhaan joukkoon.
  • SUL:n nuorisotoimintakilpailun ja Uudy:n nuorisotoimintakilpailun sijoitusten parantaminen.
  • Lisenssimäärän säilyttäminen vuositasolla 200–250 lisenssissä.
  • SM-kisaosallistumisen määrän kasvattaminen etenkin 14–15-vuotiaiden ikäluokassa.
  • Saada janalainen urheilija yleisen sarjan arvokilpailuihin.

Jana tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana seuratoiminnassa joko lajin harrastajana, ohjaajana, valmentajana, yleisurheilutuomarina tai monipuolisissa vapaaehtoistoiminnan tehtävissä.


Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia tekijöitä!

Tervetuloa mukaan!

Jos haluat olla mukana viemässä janakkalalaista yleisurheilua Suomen huipulle, tule mukaan!

Lisätietoja: puheenjohtaja Esa Virkki, puh. 044 982 2569, virkki.valm@gmail.com

Kaikki seuran toimijat on vakuutettu. Lue lisää SUL:n sivuilta.