Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Juoksukoulu

Kesäkuu ja lenkkipolut kutsuvat! Lähde liikkeelle Janan juoksukoulun kautta!

Janan juoksukoulussa sinulla on mahdollisuus tutustua juoksemiseen harrastuksena, oppia harjoittelemaan oikein, harjoitella juoksutekniikkaa ja saada henkilökohtaista palautetta omiin henkilökohtaisiin juoksutavoitteisiin.

Juoksukoulussa annetaan vinkkejä tekniikkaharjoitusten lisäksi harjoittelun monipuolisuuteen sekä lihaskuntoon että venyttelyyn. Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa harrastuneisuutta vaan tarkoituksena on tarjota virikkeitä juoksuharrastuksen ja kuntoilun aloittamiseen.

Jokainen kerta muodostuu luennosta ja käytännön harjoittelusta, tule siis juoksuvarusteissa paikalle. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta!

Valmentajana Janan juoksukoulussa toimii Jarmo Väisänen.

Huom! Juoksukoulua ei järjestetä vuonna 2021!

 

Janan juoksukoulun ohjelma

Kuumolatalo, Kuumolantie 11, 14200 Turenki klo 18.00–20.00

torstai 2.6.2020 Luento: Kuinka harjoittelen oikein. Harjoitus: Juoksutekniikka
torstai 9.6.2020 Luento: Näin valmistaudun puolimaratonille. Harjoitus: peruskestävyyslenkki + vedot
torstai 16.6.2020 Luento: Näin valmistaudun kokomaratonille. Harjoitus: pitkä peruskestävyyslenkki
torstai 23.6.2020 Luento: Polkujuoksun salat. Harjoitus: Polkujuoksutekniikka + lenkki poluilla
torstai 30.6.2020 Luento: Vaihtelua harjoitteluun. Harjoitus: mäkivedot + lenkki

Hinta: 95 euroa. Juoksukoulu laskutetaan sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen ja maksu on oltava maksettuna ennen ensimmäistä kertaa.

Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin saldo ja Edenredin virikesetelit. Jos maksat arvoseteleillä, varaa maksu mukaan ensimmäisellä kerralla. Jos maksat Smartumin saldolla, lähetä kuitti sähköpostilla.

Lisäksi voit liittää juoksukouluun seuraavat paketit:

  • Tasotesti juoksumatolla. Testin avulla saat sykerajat, joilla pystyt kehittämään kuntoasi oikeaoppisesti. Testin hinta 30 e (norm. 40 e)
  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma kahdeksi kuukaudeksi (heinä–elokuu). Sisältää haastattelun, jonka pohjalta valmentaja laatii viikko-ohjelman kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin. Hinta 40 e.

Ilmoittautumiset 28.5.2020 mennessä tämän linkin kautta