Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Aikuisten yleisurheilukoulu

Kun katsot yleisurheilua, kysytkö itseltäsi:
Ovatko viestivaihdot todella noin vaikeita?
Paljonko hyppäisin pituutta?
Olin koulun nopein aikoinaan, vieläköhän olen nopea?
Kaikkeen tähän saat vastauksen Janan aikuisten yleisurheilukoulussa!

Janakkalan Janan aikuisten yleisurheilukoulussa kokeillaan ja treenataan yleisurheilun eri lajeja sekä kohotetaan kuntoa Liinalammen viihtyisissä olosuhteissa osaavien valmentajien opastuksella.

Koulun valmentajana toimii Auvo Pasanen (VT) sekä apuvalmentajina Janan aikuisurheilijoita. Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa harrastuneisuutta, vaan tarkoituksena on tarjota uusia mielenkiintoisia kokemuksia tai verestää ruostuneita taitoja yleisurheilun merkeissä.

Aikuisten yleisurheilukoulun tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen kuntoilu yleisurheilun monipuolisessa maailmassa. Treeneissä opit käytännössä perusteet kaikista yleisurheilulajeista sekä lisäksi saat haastetta omaan kuntoharjoitteluusi.

Yleisurheilukoulu sopii kaikille kiinnostuneille.

Huom! Aikuisten yleisurheilukoulua ei järjestetä vuonna 2021!

Ohjelma
Ryhmä kokoontuu Turengin Liinalammen kentällä keskiviikkoisin kello 17.00

Kunkin harjoituksen kesto on 90 min. Harjoitus sisältää alkulämmittelyt, lajiharjoitteet, monipuoliset fyysistä kuntoa kehittävät harjoitteet sekä loppuverryttelyt.

19.8.2020 pituushyppy, kuntopiiri
26.8.2020 keihäs, mäkijuoksu
2.9.2020 pikajuoksun lähdöt ja viestivaihdot
9.9.2020 3-ottelu: 100m, keihäs, pituus

Hinta: 65 euroa. Yleisurheilukoulu laskutetaan sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen ja maksun on oltava maksettuna ennen ensimmäistä kertaa.

Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin saldo ja Edenredin virikesetelit. Jos maksat arvoseteleillä, varaa maksu mukaan ensimmäisellä kerralla. Jos maksat Smartumin saldolla, lähetä kuitti Jari Katajalle sähköpostilla.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 17.8.2020 mennessä tämän linkin kautta.

Mitä tämän jälkeen?

Urheilukoulun jälkeen voi aloittaa säännöllisen harjoittelun YU-klubissa, jossa harjoitellaan yu-lajeja säännöllisesti valmentajan johdolla.

Katso lisätietoja klubista täältä.