Monipuolista liikuntaa myös aikuisille

Monipuolista liikuntaa myös aikuisille

Aikuisten yleisurheiluklubi ja juoksuklubi tarjoavat mahdollisuuden tavoitteelliseen harjoitteluun. Äijätreenissä taas saa höntsätä ja antaa hien virrata! Valitse omasi!
Aikuisten yu-klubi – tavoitteellista lajitreeniä

Aikuisten yu-klubi sopii aktiivisille aikuisyleisurheilijoille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan yleisurheilun. Vanhaa pohjaa yleisurheilusta ei tarvita, uuden oppimisen halu riittää!

Yu-klubin tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen kuntoilu yleisurheilun monipuolisessa maailmassa. Treeneissä opitaan käytännössä perusteet eri yleisurheilulajeista sekä lisäksi saadaan haastetta omaan harjoitteluun.

Linkki sivuille

Aikuisten juoksuklubi – tavoitteellista juoksutreeniä

Juoksuklubi on tarkoitettu kaikille säännöllisesti kuntoilua harrastaville, jotka haluavat kehittää ammattitaitoisessa valmennuksessa omaa fyysistä kuntoaan sekä nauttia ryhmäliikunnan tuomasta yhteishengestä

Linkki sivuille

äijätreeni – rentoa höntsämeininkiä

Äijätreenien harjoitukset on suunnattu kaiken ikäisille miehille ja mukaan voi tulla, vaikka viime treenistä olisi jo aikaa ja etureppuakin löytyisi omasta takaa… Riittää, kun on intoa uuden kokeilemiseen ja vanhojen taitojen vetristelyyn!

Äijätreeni on ainoastaan miehille tarkoitettu kuntoliikuntaryhmä. Syyskausi pyörähtää käyntiin viikolla 40. Treenien ohjelmassa on ainakin lentopalloa, salibandya, koripalloa ja futsalia. Tarkempi ohjelma suunnitellaan ensimmäisellä kerralla paikalla olevien kesken.

Linkki sivuille