Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Juoksuklubi

Jo vuonna 2008 toimintansa aloittanut Janan Juoksuklubi kokoontuu viikoittain valmentajan johdolla yhteislenkille tai treenaamaan juoksua tukevia vaihtoehtoisia liikuntamuotoja vuodenajan mukaan.

Juoksuklubin toiminta jatkuu ympäri vuoden ja klubilaisille laaditaan kuntotasoon ja tavoitteisiin sopiva treeniohjelma.

Juoksuklubi on tarkoitettu kaikille säännöllisesti kuntoilua harrastaville, jotka haluavat kehittää ammattitaitoisessa valmennuksessa omaa fyysistä kuntoaan sekä nauttia ryhmäliikunnan tuomasta yhteishengestä

Liittymismaksu sekä kolmen kuukauden kuukausimaksu laskutetaan liittymisen jälkeen sähköpostilla. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuja ei palauteta.

Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin saldo, Edenredin virikesetelit ja mobiilimaksu sekä ePassi-verkkomaksu. Jos maksat arvoseteleillä, varaa maksu mukaan ensimmäisellä kerralla. Jos maksat Smartumin saldolla tai Edenredin mobiilimaksulla, lähetä kuitti maksusta sähköpostilla.

Juoksuklubin valmentajana toimii: Jarmo Väisänen, puh 040 451 0310, proffa65(at)gmail.com

Juoksuklubin liittymismaksu on 50 euroa ja lisäksi maksetaan 50 e/kk kolmen kuukauden jaksoissa.

Liittymismaksu sekä kolmen kuukauden kuukausimaksu laskutetaan sähköpostitse ilmoitatutumisen jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Maksuja ei palauteta.

Liittymismaksu (50 euroa) sisältää

  • www.treeni.fi-harjoituspäiväkirjan käyttöoikeuden
  • Janan jäsenmaksun, jolla saat etuisuuksia mm. Janan Kuntoliikunnan kuntosalipalveluista
  • 12 kuukauden oikeuden olla mukana klubissa

Kuukausimaksu (50 e/kk) sisältää

  • Viikoittaiset kuntotasoon ja tavoitteisiin sopiva ohjelmat (treeni.fi)
  • Kaksi yhteisharjoitusta (to ja la) viikossa valmentajan johdolla (marras-huhtikuu), yhteislenkki (to) valmentajan johdolla (touko–syyskuu)
  • Testijuoksun kerran kuussa
  • Tasotestin kerran vuodessa

Juoksuklubilaisia ei ole vakuutettu, joten urheilijan on syytä tarkistaa oma vakuutusturvansa.

Juoksuklubilla on yhteisharjoitukset valmentajan johdolla talvikaudella marras–huhtikuu aina torstaisin ja lauantaisin ja kesäkaudella touko–lokakuu aina torstaisin.

Torstain harjoitus klo 18–20 (yhteislenkki) lähtöpaikka ilmoitetaan kyseisellä viikolla

Lauantain harjoitus klo 10–12 (yhteislenkki + lihaskuntoharjoitus), Kuumolatalon iso sali

Henkilökohtainen harjoitusohjelma treeni.fi