Marraskuun uutiskirje

Marraskuun uutiskirje

PUUHAMAA-CUP

Puuhamaa-cupin kisasarja jatkuu torstaina 21.11. klo 16.30 Turengin liikuntahallilla

Lisätietoja: https://www.janakkalanjana.info/kilpailut/puuhamaa-cup/

Koko suomen kilpailukalenteri löytyy osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi. Muistutuksena, että seura ilmoittaa urheilijat sekä maksaa osallistumiset pm- ja SM-kisoihin sekä Seuracupiin. Muuten jokainen maksaa itse osallistumiset ja ilmoittautuu itse kilpailuihin.

PALKITSEMISTILAISUUS

Perinteinen kauden palkitsemistilaisuus pidetään keskiviikkona 20.11. klo 18.30 Kuumolatalon kahviossa. Tilaisuudessa palkitaan Puuhamaa-cupin parhaat, Junnupiste- ja Seuraliiga-pistekilpailuiden parhaat, valtakunnan kymppikärkeen sijoittuneet urheilijat, Vuoden urheilijat eri ikäsarjoissa sekä muita toimijoita. Lisäksi palkitaan vuoden SM-, PM- ja maaottelumitalistit. Palkitsemisten lisäksi kakkukahvit. Tervetuloa!

KINKKUARPAJAISET

Kinkkuarpajaislistat saadaan jakoon viikolla 46. Jälleen palkitsemme 50 euron Jana-lahjakortilla kolme täyden listan palauttajaa. Arpajaisissa jälleen hyvät palkinnot, pääpalkintoina perinteiset 10 joulukinkkua sekä noin 20 muuta kivaa palkintoa!

Kinkkuarpajaislistat nimetään ja jaetaan harjoituksissa. Jos joku ei ehdottomasti halua kerätä seuralle varoja arpoja myymällä, tästä voi ilmoittaa 5.11. mennessä Pirjolle sähköpostilla (pirjo.rattya(at)gmail.com). Huomioikaa, että arpajaislistat ovat viranomaisen leimaamia virallisia asiakirjoja ja myös tyhjät listat on palautettava!

TIEDOTUS – PRINTTI- JA SÄHKÖINEN MEDIA

Seuran toimesta tehdään isommista kilpailuista tulosjuttuja medialle sekä omille nettisivuille. Muita juttuja tehdään tarpeen mukaan. Somessa julkaistaan pienempiäkin uutisia kuvituksen kera. Kuvia ja videoita vastaanotetaan erittäin mielellään!

Tägää omaan julkaisuusi @janaliikuttaa Instagramissa tai Facebookissa, niin saat kuvaan tykkäyksen ja kommentin! Ja muistathan merkitä oman liikunta-aiheisen julkaisus hästägillä: #janaliikuttaa.

Lähetä jutut, kuvat ja videot vaikka suoraan kisapaikalta tiedottajalle:
Pirjo Rättyä, pirjo.rattya(at)gmail.com, 0400 202 218 (WhatsApp, Messenger).

YLEISURHEILULISENSSI JA VAKUUTUS

Suomen Urheiluliiton liittovaltuuston päätöksellä lisenssi on pakollinen kilpailulupa kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa. Yleisurheilun lisenssikausi on 1.10.2019–30.9.2020.

Seura hankkii kaikille säännöllisissä ryhmissä urheileville ja kilpaileville lisenssin. Uuden lisenssijärjestelmän mukaan yli 13-vuotiaiden (2006 ja aiemmin syntyneet) lisenssiin ei sisälly tapaturmavakuutusta. Vanhempien ja urheilijan tulee itse huolehtia vakuutusturva kuntoon. Tapaturmavakuutuksen voi ottaa omasta vakuutusyhtiöstä tai sitten voi valita SUL:n neuvotteleman OP Sporttiturvan.

OP-Sporttiturva:

  • Sporttiturvan hinnat 2006 ja aiemmin syntyneille ovat:
  • Sporttiturva 2006–2003-syntyneet 20 euroa (C-vakuutus)
  • Sporttiturva 2002–2001-syntyneet 29 euroa (B-vakuutus)
  • Sporttiturva 2000 ja aiemmin synt. 120 euroa (A-vakuutus)

Lisenssitiedot tulevat SUL:n yleisurheilurekisteriin, josta ne luovutetaan kilpailukalenteri.fi -palveluun, kilpailujen järjestäjille (ml. tulospalvelutoteutus), Tilastopajaan sekä tarvittaessa lisenssivakuutuksen voimassaolon tarkistamiseksi vakuutusyhtiölle. Tämän vuoksi tarvitaan huoltajan tai täysi-ikäisen urheilijan suostumus tietojen luovutukseen. Sporttiturvan voi ostaa vasta sen jälkeen, kun lupa luovutukseen on myönnetty.

Jos haluat ostaa Sporttiturvan, laita viesti (huoltajan nimi ja huoltajan sähköpostiosoite) osoitteeseen toimisto(at)janakkalanjana.info. Kun tietojen luovutuksen hyväksyminen on tehty yleisurheilurekisteriin, pääset ostamaan vakuutuksen SUL:n OmaPalvelun kautta: Valitse silloin ensin alasvetovalikosta seura ja oma sähköpostisi. Saat sähköpostiin uuden linkin, jonka kautta homma onnistuu. Linkki on voimassa tunnin.

https://www.yleisurheilurekisteri.fi/SUL-OmaPalvelu

Kaikki ne, jotka eivät osta OP Sporttiturvaa, lähettävät voimassa olevan tapaturmavakuutustodistuksen (tai kuvan siitä) osoitteeseen toimisto(at)janakkalanjana.info mahdollisimman pian. Mikäli et ole vielä tätä tehnyt, nyt kannattaa hoitaa asia kuntoon!

Lisätietoja: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

Alle 14-vuotiaiden (2007 ja myöhemmin syntyneiden) lisenssisisältöihin tai -hintoihin ei ole tullut muutoksia. Heidän lisenssiinsä sisältyy siis myös vakuutus.

JANA YLEISURHEILUN JOHTORYHMÄ 2019

Johtoryhmä vuodelle 2020: Jos sinulla olisi kiinnostusta työskennellä yleisurheilun hyväksi erittäin mukavassa porukassa, olethan rohkeasti yhteydessä vaikkapa Samiin!

Johtoryhmä 2019

Puheenjohtaja Sami Jalonen, puh. 050 486 9099, sami.jalonen(at)gmail.com
Varapuheenjohtaja Petteri Aalto, puh. 044 976 1885, petteri.aalto(at)kiipula.fi
Talouspäällikkö Anu Virtanen, puh. 0400 369 790, anu.virtanen(at)janakkalanjana.info
Markkinointipäällikkö Eero Santanen, puh. 040 546 7171, eero.santanen(at)janakkalanjana.info
Tiedottaja Pirjo Rättyä, puh. 0400 202 218, pirjo.rattya(at)gmail.com
Jäsen Risto Kallionpää, puh. 040 179 3838, 4est4ever@gmail.com
Jäsen Anne Räkköläinen, anne.rakkolainen(at)gmail.com

Esittelijät
Valmennuspäällikkö Jari Kataja, puh. 041 513 6799, jari.kataja(at)janakkalanjana.info
Nuorisopäällikkö Arto Nousiainen, puh. 045 273 5828, arto.nousiainen(at)janakkalanjana.info