Janalaisille kolme mitalia SAUL:n SM-heitto-ottelusta

Suomen Aikuisurheiluliiton SM-heittoviisiottelut käytiin viikonloppuna Nastolassa Rakokiven kentällä. Heittoviisiottelut kuuluvat lajit ovat kuula, keihäs, kiekko, moukari ja painonheitto.

Janakkalan Janan aikuisurheilijat nappasivat kilpailusta kolme mitalia. Janalaisten tällä kertaa ainoan kultamitalin otti suvereenisti haltuunsa Petri Satto voittaessaan M50-sarjan heitto-ottelun ylivoimaisesti 3 591 pisteellä. Sarjaan osallistui peräti kahdeksan heittäjää.

Maarit Lindberg sijoittui N40-sarjassa hopealle kerättyään 2 793 pistettä. Anu Virtanen oli saman sarjan seitsemäs 2 213 pisteellä.

M30-sarjassa Olli Juvonen sijoittui pronssille 2 055 pisteellä.

Eini Hongisto oli N35-sarjan neljäs 2 222 pisteellä ja Noora Jakobsson viides 2 109 pisteellä. Inka Juvonen sijoittui N45-sarjassa neljänneksi 1 768 pisteellä.

Teksti Pirjo Rättyä, kuva Arto Nousiainen

Tulokset

Kuva: Petri Satto heitti keihäässä 52,18 metriä pitkän kaaren ja tienasi heitollaan ottelussa 799 pistettä.