Aikuisurheilijoilla menestyksekäs viikonloppu SAUL:n SM-hallikisoissa

Janakkalan Janan aikuisurheilijat tahkoivat kovia tuloksia viikonloppuna Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) SM-hallikisoissa Jyväskylän Hipposhallissa 16.-18.2.2024. Janalaiset lähtivät kisoihin kahdeksan urheilijan joukkueella, ja kantoivat kotiin yhteensä peräti kymmenen SM-mitallia! Janakkalan Jana onnittelee kaikkia hienoista suorituksista! Mitallien lisäksi mukaan tarttui henkilökohtaisia ennätyksiä ja lisäksi nähtiin tiukkaa taistelua mm. naisten 4x200m viestissä.

Miesten sarjoissa Heikki Sahanen (M35) nappasi 60 metrillä hopeaa ajalla 7,65 ja paransi samalla ennätystään. Lisäksi Heikki kirmasi voittoon miesten 200 metrin finaalissa ajalla 25,47. Petri Satto (M55) kiskaisi kultaa painonheitossa tuloksella 16.49 sekä pronssia kuulassa tuloksella 11.78.

Naisten sarjoissa Laura Kontio Marins (N30) juoksi voittoon 60 metrillä ajalla 8,28 ja venytti myös pituudessa voittoon tuloksella 4.69. Hopeaa irtosi 200 metrillä ajalla 29,42. Maria Torttila (N45) taisteli upeasti jaetulle pronssille 200 metrillä kovassa ja erittäin tiukassa kamppailussa ajalla 30,56. Heittäjistä Anu Virtanen (N45) ahkeroi painonheitossa hopealle tuloksella 10.22  ja kuulassa sijalle yhdeksän. Nina Linnakylä (N55) viskoi pronssia painonheitossa tuloksella 8.97, ja kuulassa hän paransi ennätystään lukemiin 8.66 sijoittuen seitsemänneksi. Taru Viiru (N45) sijoittui 60 metrillä sijalle kymmenen. Naisten viestijoukkue (N30-45) juoksi 4x200m hienosti neljännelle sijalle. Viestijoukkuessa juoksivat Maria Torttila, Minna Laitinen, Taru Viiru ja Laura Kontio Marins.

Kaikki tulokset löydät tästä.

Tunnelmia kilpailuista löytyy myös Janakkalan Janan yleisurheilun Instagramista sekä Janan aikuisurheilijoiden omasta Instagramista!