Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

SM-kisakorvaukset

SM-KILPAILUT 2023
14–15-VUOTIAAT

Seura maksaa A-tulosrajan tehneille ilmoittautumisen, matkat ja majoituksen seuran osoittamalla tavalla. Joukkuekilpailuun seura voi ilmoittaa jokaista A-tulosrajan tehnyttä urheilijaa kohti aina yhden B-tulosrajan tehneen urheilijan. Joukkuekilpailut ovat käytössä heitto- ja hyppylajeissa. Ruokailut omavastuulla.

16-, 17-, 19- JA 22-VUOTIAAT

Seura maksaa kaikille kilpailijoille ilmoittautumisen, sekä henkilökohtaisessa lajissa kolmen tulospisteen tehneille urheilijoille matkat ja majoituksen seuran osoittamalla tavalla. Urheilijan tulee kilpailla siinä lajissa, jossa kolme tulospistettä on ylitetty. Seura maksaa myös sivulajien ilmoittautumismaksut, vaikka kolmen pisteen rajaa ei olisi ylitetty, mutta ei lajeista aiheutuvia muita kustannuksia. Ruokailut omavastuulla. Urheilijan luokitteluun huomioidaan kuluvan kauden lisäksi myös edellisen kauden tulokset sekä rinnakkaislajin (esim. 60 m -> 100 m) tulokset. Kolmen pisteen rajan voi ylittää myös ko. kilpailussa.

Pistetaulukko

KALEVAN KISAT

Seura maksaa tulosrajan tehneille ilmoittautumisen, matkat sekä majoituksen seuran osoittamalla tavalla. Ruokarahaa maksetaan 10 e/kilpailupäivä.

Tulosrajat

SM-VIESTIT

Janan valmennustiimi valitsee joukkueet, jotka lähetetään kisoihin. Seura maksaa valituille urheilijoille ilmoittautumisen sekä matkat ja majoituksen seuran osoittamalla tavalla. Ruokailut omavastuulla.

SM-KILPAILUT, MUUT

Seura maksaa ilmoittautumismaksun ajoissa osallistumisestaan ilmoittaneille. Tilanteen mukaan urheilutoimenjohtajan kanssa etukäteen voidaan sopia urheilijan matka- ja majoituskorvauksista. Käytännössä urheilijan tulee olla A-luokan urheilija.

SM-KILPAILUT (SAUL)

Aikuisurheilijat voivat kilpailukauden jälkeen hakea tukea ilmoittautumismaksuihin max 60 euroa/kausi kulutositteita vastaan. Edellytyksenä on, että urheilija on mukana jaoston maksullisessa toiminnassa ja toimintamaksut sekä seuran jäsenmaksu on maksettu ennen kyseistä kilpailua mistä haetaan tukea.