Seuracupin osakilpailut ja pm-viestit takana

Seuracupin osakilpailut ja pm-viestit takana

Viime viikolla kisattiin Seuracupin toinen osakilpailu Riihimäellä ja pm-viestit Vihdissä.

Tiistai-iltana hiukan epävakaisessa kelissä kisattiin Seuracupin toinen osakilpailu uusitulla Peltosaaren urheilukentällä. Janan pieni mutta laadukas joukkue teki hyviä tuloksia ja uusia ennätyksiä. Illan kovimmat janalaisten pisteet (431 pistettä, 11,08) keräsi Elsi Nokisalmi 11-vuotiaiden aitajuoksusta. Myös Keira Maaniittu työnsi kuulassa yli 400 pistettä oikeuttavan tuloksen 8,86 (408 pistettä). Lähelle 400 pistettä pääsi myös moukaripaikalla Maija Santanen tuloksella 25,91. Illan aikana janalaiset tekivät yhteensä 12 uutta ennätystä. Valitettavasti Seuracupin finaalipaikka jäi haaveeksi, mutta ensi vuonna meillä on taas uusi yritys.

9-vuotiaat mitalikantaan pm-viesteissä

Eilen sunnuntaina Vihdissä juostiin piirinmestaruusviestit. Janalaiset saivat jalkeille 11 viestijoukkuetta, ja pitkästä aikaa saatiin viestijoukkueet myös nuorimpien eli 9-vuotiaiden sarjaan niin sukkulaviestiin kuin pitkiin viesteihin. 9-vuotiaat voittivatkin kaksi mitalia. Sukkulaviestistä tuli ensin pronssia joukkueella Halla Sanneh, Elias Sahila, Juliet Suontausta, Jere Passinen, Liina Lapinniemi, Mauri Korpi, Annie-Michaela Osma ja Otso Nokisalmi. Toinen mitali tuli tiukan kirikamppailun jälkeen poikien 4 x 400 metrin viestissä joukkueella Otso Nokisalmi, Jere Passinen, Elias Sahila ja Mauri Korpi. 13-vuotiaiden pitkässä viestissä Jana sijoittui neljänneksi joukkueella Teemu Nevanlinna, Sampo Hyvölä, Leevi Hakkarainen ja Teiron Belov. 15-vuotiaat juoksivat pikaviestin neljänneksi joukkueella Nelli Nurminen, Maija Santanen, Ella Sahila ja Anna Jokinen.

– Molemmat kilpailut sujuivat janalaisilta erittäin hyvin. Tiistaina tuli hyviä tuloksia ja 11- ja 13-vuotiaat tarjosivat hyviä sekaviestejä. Isoja kehuja ja kiitoksia kaikille joukkueisiin mukaan lähteneille! Jatkossakin meillä näitä pienimpiä eli pääosin vuosina 2015-2016 syntyneitä riittää, joten seuraaville vuosille on myös juoksijoita tulossa. Hienoa!

Kaikki tulokset

9-vuotiaat hopeapojat 4 x 400m viestistä Mauri Korpi, Elias Sahila, Jere Passinen ja Otso Nokisalmi. Kuva Arto Nousiainen