Sanni Kupariselle jälleen uusi Janan ennätys

Janakkalan Janan yleisurheilijat ovat jälleen tehneet hyviä tuloksia. Espoon Motonet GP:ssä Sanni Kuparinen päivitti taas naisten kiekonheitossa Janan seuraennätyksen uusiin lukemiin heitollaan 48,80. Suorituksellaan Kuparinen sijoittui myös televisioidun kilpailun kahdeksanneksi.

– Pikkuhiljaa mennään kohti 50 metriä. Espoon kisa oli kovatasoinen ja tunnelma oli mahtava. Sain yhden vähän enemmän onnistuneemman heiton, muissa oli vielä vähän tekniikan kanssa ongelmia. Turkuun Kalevan kisoihin lähden hyvillä fiiliksillä ja luottavaisin mielin, Sanni Kuparinen kertoo.

Kalevan kisojen esikisoiksi nimetyssä Tilastopajacupissa Turussa Iikka Alingué hyppäsi miesten kolmiloikassa hopealle tuloksella 15,46. Alinguén ennätys tältä kaudelta on 15,85. Samassa kilpailussa Nilla Rättyä heitti naisten kiekon neljänneksi tuloksella 40,05.

Heikki Nieminen juoksi miesten 100 metrin alkuerissä kauden parhaakseen 11,06. Finaalissa hän sijoittui seitsemänneksi ajalla 11,07. Juho Rönkä suoriutui alkueristä kauden parhaallaan 11,28.

Hyvinkäällä Venla Liukkonen hyppäsi T13-sarjan korkeudessa kultaa tuloksella 141. Elli Haataja oli kilpailun pronssilla ennätyksellään 132. Saman sarjan Meeri Koliseva heitti keihäässä pronssille ennätyksellään 28,76. Liukkonen oli saman kilpailun neljäs ennätyksellään 26,90 ja Haataja yhdeksäs tuloksella 18,64.

Hämeenlinnan kaupunkimaratonilla Hilja Niemi juoksi ennätyksellään 49.14 naisten 10 kilometrin maatienjuoksun yhdeksänneksi. Piia Kokko juoksi naisten puolimaratonilla kauden parhaakseen 1.50,56.

Jenniina Virtanen heitti naisten kiekossa Tampereella 22,97.

Maija Harju käveli T12-sarjan 2000 metrin kävelyssä nopeimman ajan, mutta kilpailun ulkopuolisena vain päivitti ennätyksensä lukemaan 12.18,21. Tuolla tuloksella Harju on kausitilastossa ikäluokkansa viidentenä.