Puuhamaa-cupin syysmaastot Leppäkoskella

Puuhamaa-cupin syysmaastot Leppäkoskella

Kisalan maalaismaisemissa juostiin tänään hyvävauhtiset maastokisat. Kisaamassa oli kaikkiaan 16 juoksijaa. Päivän kovinta vauhtia pitivät 1,5 kilometrin matkalla 11-vuotiaissa kilpailleet ja loppukirissä paremmuutensa ratkaisseet Meeri Koliseva ja Joonas Sohlman. Kolmen kilometrin matkalla nopein juoksija oli Ismaeel Nakuda. Syysmaastot olivat samalla tämän kauden päätös perinteiseen Puuhamaa-cupiin.

Nyt jos koskaan Janan kaikenikäisten juoksijoiden kannattaa ottaa huomioon harjoituksissa maastojuoksu, sillä koko valtakunnan huomio kohdistuu ensi keväänä Kiipulaan ja Suomen mestaruus-, nuorten Flying Finns- sekä Suomen Aikuisurheiluliiton maastoihin. Kotikisoja ajatellen Jana järjestää useita hyviä harjoitustapahtumia jo ihan lähiaikoina, jatkaen varhain keväällä 2019.

Lokakuussa aloittavat kestävyysjuoksun valmennusryhmät ovat sopivia keino treenata tavoitteellisesti kestävyysjuoksua.

– Nyt treenaamaan syksyn harjoitusmaastoihin, kilpailuissa tarjolla on vielä KiipFIT Trail Run ja Kiipula-hölkkä. Kiitos kaikille Puuhamaa-cupin osallistujille; juoksijoille, puuhamiehille ja naisille, kilpailunjohtaja Petteri Aalto kommentoi.

TULOKSET

PUUHAMAA-CUP PISTEET