Mehiläisen juoksukoulu 2018

Mehiläisen juoksukoulu 2018

Opastuksen kautta lenkkipoluille!

Mehiläisen juoksukoulussa sinulla on mahdollisuus tutustua juoksemiseen harrastuksena, oppia harjoittelemaan oikein, harjoitella juoksutekniikkaa ja saada henkilökohtaista palautetta sekä saada tietoa terveydenhuollon ammattilaisilta.

Juoksukoulussa annetaan vinkkejä tekniikkaharjoitusten lisäksi harjoittelun monipuolisuuteen sekä lihaskuntoon ja venyttelyyn. Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa harrastuneisuutta, vaan tarkoitus on tarjota virikkeitä juoksuharrastuksen ja kuntoilun aloittamiseen.

Jokainen kerta muodostuu luennosta ja käytännön harjoittelusta, tule siis juoksuvarusteissa paikalle.

Valmentajana Mehiläisen juoksukoulussa toimii Jarmo Väisänen ja koulu toteutetaan yhteistyössä Janakkalan Janan kanssa.

Paikka ja aika: Mehiläinen, Talaskuja 3, 13200 Hämeenlinna, tiistaisin klo 18.00-20.00

Juoksukoulun ohjelma:
tiistai 16.10.2018 Kuinka harjoittelen oikein
tiistai 23.10.2018 Juoksutekniikka
tiistai 30.10.2018 Terveellinen ravinto+vaihtelua harjoitteluun
tiistai 6.11.2018 Liikkujan yleisimmät vammat ja niiden ennaltaehkäisy + peruskestävyysharjoitus (luento/Mehiläisen lääkäri Marko Kivimäki)

Hinta: 80 euroa. Juoksukoulu laskutetaan sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen ja maksu on oltava maksettuna ennen ensimmäistä kertaa.

Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin saldo ja Edenredin virikesetelit. Jos maksat arvoseteleillä, varaa maksu mukaan ensimmäisellä kerralla. Jos maksat Smartumin saldolla, lähetä kuitti Jari Katajalle sähköpostilla.

Ilmoittautumiset 10.10.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä!

Lisäksi voit liittää juoksukouluun seuraavat paketin:

  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma kahdeksi kuukaudeksi. Sisältää haastattelun, jonka pohjalta valmentaja laatii viikko-ohjelman kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin. Hinta 50 e.