Puuhamaa-cupin kilpailu viikolle 19

Puuhamaa-cupin kilpailu viikolle 19

Omatoimiset treenit jatkuvat ja Puuhamaa-cupin seurakisaan voi myös osallistua omatoimisesti. Olemme kilpailleet kotiratakisoissa nyt juoksussa, vauhdittomassa pituudessa ja treenivideoitakin on tehty. Tällä kertaa tehdään jotain sellaista, josta on meille kaikille kuntalaisille iloa!

Viikon 19 Puuhamaa-cupin tehtävä on Kui Siistii! Janalaiset osallistuvat omatoimisesti itselleen sopivana aikana siivoustalkooseen, jossa kerätään roskia Kuumolatalon ympäristöstä ja Kuumolantien varrelta (asemalta Kiipulantielle). Jos tuolta roskat loppuvat, muualtakin saa kerätä. Tervakoskella keräyspaikat saa itse valita.

Puuhamaa-cupin pisteitä tällä viikolla on jaossa seuraavasti: 1 piste/kilo. Kilomäärä lasketaan siten, että perheen kerätty kilomäärä jaetaan kerääjien määrällä ja pyöristetään tasalukuun.

Lisäksi viisi bonuspistettä saa kuvasta tai videosta, jolle on julkaisulupa Janan somessa. Kuvassa tai videossa tulee jollakin tavalla näkyä Jana sekä Kui Siistii!, ja ne voi lähettää osoitteeseen pirjo.rattya@gmail.com tai 0400 202 218.

Viikkotehtävän suoritusaika on 4.-10.5.

Kerätyt roskat saa laittaa omaan roskikseen, mutta ne voi myös mielellään tuoda Kuumolatalon seinustalle toimiston oven lähelle. Toivottavaa on, että kerääjillä on käytössään omat hanskat ja jätesäkit. Säkkejä on jonkin verran otettavissa myös Kuumolatalon portaalta toimiston alaovelta.

Puuhamaa-cupin tulokset ilmoitetaan tämän linkin kautta.

Kunta on järjestänyt siivousvälineitä seuraavasti:

Roskapusseja ja jätesäkkejä sekä keräyshanskoja, voi noutaa ns. hiekoituslaatikoista, jotka kunta toimittaa maanantai-aamuna 4.5. seuraaviin paikkoihin:

Turenki:
Kävelykatu, leikkipuiston vierusta
Kivitaskun päiväkodin P-alue
Liikuntahallin P-alue

Tervakoski:
K-market Tervapadan kulma
Uimahallin P-alue
Koivusillantie ja Varisojantien risteysalueella oleva nurmikkoalue.

Täyteen kerätyt pussit ja säkit voi jättää samoille paikoille tai muualle näkyvälle paikalle tien varteen, kunhan ilmoittaa paikan kunnalle: lyyli@janakkala.fi.