Poikkeusajan Wappu-run 2020

Poikkeusajan Wappu-run 2020

Janan kevätklassikko, Wappu-run, järjestetään tänä vuonna omatoimijuoksuna.

– Tapahtuman suojelijana jatkaa edelleen juoksija Andrei Harenko. Vähäluminen talvi ei mahdollistanut mainoskuvan ottamista lumihangessa, mutta koska perinteisesti kilpailun aikana on ollut lunta maassa, käytämme viimevuotista kuvaa, Petteri Aalto kertoo.

Wappu-runin kuntosarjassa revitellään kierros (1,7 km) ja kilpasarjassa kaksi kierrosta (3,4 km).

– Tänä vuonna kilpailun virallisena teemana toimii “ikuinen vappu”, eikä kukaan moiti vaikka oikaiset.

Kisa käydään tässä vapun tienoilla (innokkain osallistuja juoksikin jo), ja reittikartta ohjeineen löytyy Kuumolatalon toimiston alaovesta 29.4. lähtien. Reittihän on kaikille tuttu Kuumolan maililenkki.

– Ymmärrettävistä syistä tämän vuoden tapahtuman simat ja munkit tarjoillaan vasta vappuna 2021, mutta se onkin jo toinen tarina, Aalto lisää.

Lähetä video tai kuva omasta suorituksestasi tai siihen valmistautumisestasi julkaistavaksi Jana yu:n somessa. Kuvassa tai videossa tulee olla nähtävissä vähän vappumeininkiä sekä Jana jollakin tavalla.

Kaikkien materiaalien lähettäneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta legendaarisen Urheilu-Shop Ala-Korven vuosipäiväpaitaa! Julkaistavat materiaalit voi lähettää Pirjolle, puh. 0400 202 218, pirjo.rattya@gmail.com. Arvonta suoritetaan 3.5.

Lisäinfoa Petteri Aalto

Wappu-runin osallistumiset ilmoitetaan tämän lomakkeen kautta

Reittikartta