Omatoimiharjoittelulla ja -kisoilla kohti kesää

Omatoimiharjoittelulla ja -kisoilla kohti kesää

Nyt ei pääse treenaamaan porukassa tai kilpailemaan numerolappu rinnassa. Jotain silti pystyy tekemään itsenäisesti, sillä Janakkalan Jana yleisurheilu järjestää kaikille alle 13-vuotiaiden ryhmille omatoimiharjoitteluseurannan. Myös Puuhamaa-cupin kilpailuita järjestetään ns. omatoimikisoina.

Omatoimiharjoittelu

Kirjaa päivittäiset liikkumisesi vihkoon ja pyydä siihen aina vanhemman kuittaus. Samalla harjoittelemme myös treenipäiväkirjan pitämistä.

Merkitse ylös:

  • Päivämäärä ja harjoituksen kesto
  • Mitä teit (juoksua, kävelyä, hyppynarulla hyppelyä, pyöräilyä, kiipeilyä, tanssimista, eri yleisurheilulajien harjoittelua, pallon potkimista tai heittelyä, hulavanteen pyöritystä, koiran ulkoilutusta…)
  • Kerro lyhyesti, miltä harjoitus tuntui

Samalla voit innostaa vanhemmat mukaan liikkumaan merkitse myös se näkyviin liikkumisvihkoon. Kun kirjaat liikkumisiasi ylös, olet mukana palkintojahdissa, jossa omatoimiharjoittelijoita palkitaan Jana-tuottein.

Puuhamaa-cupin omatoimikisat

Omatoiminen Puuhamaa-cupin osakilpailu viikolle 15, eri reitti tervakoskelaisille ja turenkilaisille. Reitin saa juosta useammankin kerran, mutta vain paras aika otetaan huomioon. Huom! Radan voi käydä juoksemassa myös sekä Tervakoskella että Turengissa.

Ajanotto omatoimisesti ja kilpailun pistelaskussa otetaan huomioon vain tämän linkin kautta syötetyt tulokset. Kilpailun suorittamiseen on aikaa yksi viikko. Seuraava tehtävä on tulossa viikolle 16.

Turengin Puuhamaa-juoksun reitti:

Tervakosken Puuhamaa-juoksun reitti: