Marraskuun uutiskirje

Marraskuun uutiskirje

PUUHAMAA-CUP

Uusiutunut Puuhamaa-cupin kilpailusarja starttasi lokakuun puolella kolmella maastojuoksun osakilpailulla. Seuraavan kerran kilpaillaan lauantaina 24.11.

Puuhamaa-cup 2018–2019, 4. osakilpailu lauantai 24.11. klo 12 alkaen Liikuntahallin juoksusuoralla (kulku Haltiantien puoleisesta päädystä)

Sarjat: 5-, 7-, 9-, 11-, 13- ja 15-vuotiaat:

Lajit:

  • 20 metrin lentävä
  • pituus
  • kuula

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN: https://goo.gl/forms/LnKauNh5QvuSvpYX2

LISÄTIETOJA: https://www.janakkalanjana.info/kilpailut/puuhamaa-cup/

Koko suomen kilpailukalenteri löytyy osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi. Muistutuksena, että seura ilmoittaa urheilijat sekä maksaa osallistumiset pm- ja SM-kisoihin sekä Seuracupiin. Muuten jokainen maksaa itse osallistumiset ja ilmoittautuu itse kilpailuihin.

PALKITSEMISTILAISUUS

Perinteinen kauden palkitsemistilaisuus pidetään keskiviikkona 7.11. klo 18.30 Kuumolatalon kahviossa. Tilaisuudessa palkitaan Puuhamaa-cupin parhaat, Junnupiste- ja Seuraliiga-pistekilpailuiden parhaat, valtakunnan kymppikärkeen sijoittuneet urheilijat, Vuoden urheilijat eri ikäsarjoissa sekä muita toimijoita. Lisäksi palkitaan vuoden SM-, PM- ja maaottelumitalistit. Palkitsemisten lisäksi kakkukahvit. Tervetuloa!

KINKKUARPAJAISET

Kinkkuarpajaislistat saataneen jakoon viimeistään viikon 46 alussa. Jälleen palkitsemme 50 euron Jana-lahjakortilla kolme täyden listan palauttajaa. Arpajaisissa jälleen hyvät palkinnot, pääpalkintoina perinteiset 10 joulukinkkua!

Kinkkuarpajaislistat nimetään ja jaetaan harjoituksissa. Jos joku ei ehdottomasti halua kerätä seuralle varoja arpoja myymällä, tästä voi ilmoittaa 5.11. mennessä Pirjolle sähköpostilla (pirjo.rattya(at)gmail.com). Huomioikaa, että arpajaislistat ovat viranomaisen leimaamia virallisia asiakirjoja ja myös tyhjät listat on palautettava!

SEURA-ASUT

Seura- ja kilpailuasuja löytyy toimistolta (Kuumolantie 11, Turenki) ole yhteydessä Artoon tai Jariin ennakkoon, niin sovitaan sovitusaika.

Pääsemme viimein tilaamaan uusia seura-asuja! Kun saamme sovituskokoja, tästä tulee teille heti lisätietoa! https://www.janakkalanjana.info/seura/seura-asut/

BLACK FRIDAY

Asuvaraston tyhjennys tehdään perjantaina 23.11. Kuumolatalolla klo 17–18.30. Kaikki varaston asut uloskantohintaan!

YLEISURHEILULISENSSI JA VAKUUTUS

Suomen Urheiluliitto on uudistanut yleisurheilulisenssejään. Uudistus koskettaa tällä hetkellä niitä, jotka ovat 14-vuotiaita tai tätä vanhempia ja joiden lisenssi on ostettu 1.10.2018 jälkeen. Näihin uusiin lisensseihin ei sisälly tapaturmavakuutusta, joten siitä on urheilijan itse huolehdittava erikseen. Tapaturmavakuutuksen voi ottaa omasta vakuutusyhtiöstä tai sitten voi valita SUL:n markkinoiman OP Sporttiturvan.

Eli lisenssi ja siihen liittyvä tapaturmavakuutus, jotka on ostettu ennen 1.10.2018 ovat voimassa 31.12.2018 asti.

Alle 14-vuotiaiden lisenssisisältöihin tai -hintoihin ei ole tullut muutoksia. Tiedotamme käytännöistä myöhemmin vielä lisää.

Lisätietoja: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

TOIMITSIJAKSI SM-MAASTOIHIN

Ensi keväänä 4.–5.5.2019 Jana järjestää maastojuoksun SM-kisaviikonlopun. Toimitsijoita tarvitaan kisojen onnistumiseksi. Alustavat ilmoittautumiset voi käydä tekemässä tänne: https://goo.gl/forms/cI0UdVm9xC7jXyAX2

Kisasivut: www.sm-maastot2019.net