Maaliskuun uutiskirje

Maaliskuun uutiskirje

TOIMITSIJAKSI SM-MAASTOIHIN

Ensi keväänä 4.–5.5.2019 Jana järjestää maastojuoksun SM-kisaviikonlopun. Toimitsijoita tarvitaan kisojen onnistumiseksi. Alustavat ilmoittautumiset voi käydä tekemässä tällä lomakkeella:

https://goo.gl/forms/cI0UdVm9xC7jXyAX2

Kisasivut: www.sm-maastot2019.net

 

PUUHAMAA-CUP 2018-2019

Puuhamaa-cuin 6. osakilpailu lauantai 16.3. klo 12 alkaen Liikuntahallin juoksusuoralla (kulku Haltiantien puoleisesta päädystä)

Sarjat: 5-, 7-, 9-, 11-, 13- ja 15-vuotiaat:

Lajit:

  • 20 m lentävä
  • vauhditon pituus
  • suora edestakaisin

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN: https://goo.gl/forms/LnKauNh5QvuSvpYX2

Lisätietoja: https://www.janakkalanjana.info/kilpailut/puuhamaa-cup/

 

TJIG – 25. TAMPERE JUNIOR INDOOR GAMES, 8.–10.3.2019

TJIG on perinteinen nuorten kansainvälinen hallikisa, joka on saavuttanut viime vuosina massatapahtuman mittasuhteet. Vuonna 2018 kilpailuun osallistui noin 1700 nuorta urheilijaa. Tämän vuoden kisat ovat jo järjestyksessään 25:nnet, ja ne järjestetään viikon 10 viikonloppuna (8.–10.3.2019).

Kisoihin ilmoittautuminen päättyy maanantaina 4.3.2019. Jokainen ilmoittautuu itse ja vastaa itse henkilökohtaisten lajien osallistumismaksuista. Seura ilmoittaa viestijoukkueet ja maksaa joukkueen ilmoittautumismaksun. Ilmoita halukkuudestasi juosta viestijoukkueessa Artolle sunnuntaihin 3.3. klo 20 mennessä. Tarvittaessa Arto myös opastaa ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Linkki kilpailukutsuun ja ilmoittautumiseen: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=23293

Joka päivä paikalla on Janan valmentajia opastamassa niin urheilijoita kuin vanhempiakin kisaan valmistautumisessa sekä suoritusten välissä.

Kulku omilla kyydeillä. Kimppakyydit suotavia.

Kilpailusivut: http://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/tjig-2019/

Koko Suomen kilpailukalenteri löytyy osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi. Muistutuksena, että seura ilmoittaa urheilijat sekä maksaa osallistumiset pm- ja SM-kisoihin sekä Seuracupiin. Muuten jokainen maksaa itse osallistumiset ja ilmoittautuu itse kilpailuihin.

 

TIEDOTUS – PRINTTI- JA SÄHKÖINEN MEDIA

Seuran toimesta tehdään isommista kilpailuista tulosjuttuja medialle sekä omille nettisivuille. Muita juttuja tehdään tarpeen mukaan. Somessa (#janaliikuttaa, @janaliikuttaa) julkaistaan pienempiäkin uutisia kuvituksen kera. Kuvia ja videoita vastaanotetaan erittäin mielellään!

Jos haluaisit avustaa tiedottamisessa eli kirjoittaa esimerkiksi kisaraportteja, otathan yhteyttä!

Sometiimi tekee videoita ja kuvauksia julkaistavaksi. Jos olet halukas ilahduttamaan muita Jana-aiheisilla treeni- tai kisavideoilla tai kuvilla, anna palaa ja ota yhteyttä Pirjoon!

Noudatamme tiedotuksessa yhtenäistä linjaa, joten päivitykset tehdään keskitetysti. Lähetä jutut, kuvat ja videot suoraan tiedottajalle: Pirjo Rättyä, pirjo.rattya@gmail.com, 0400 202 218 (WhatsApp).

 

SEURA-ASUT

Joitakin kokoja poistuvasta seura-asumallistosta löytyy toimistolta (Kuumolantie 11, Turenki). Ole yhteydessä Artoon tai Jariin ennakkoon, niin sovitaan sovitusaika. Poistuvat tuotteet poistohintaan: takit 30 euroa, Jana-trikoot 30 euroa ja pitkähihainen tekninen paita 30 euroa. Lisäksi rekistä kympillä muita jäännöskokoja.

Uusien asujen lisätilaus on lähtenyt ja ilmoitamme, kun asut ovat saatavilla.

https://www.janakkalanjana.info/seura/seura-asut/

 

YLEISURHEILULISENSSI JA VAKUUTUS

Suomen Urheiluliitto on uudistanut yleisurheilulisenssejään. Uudistus koskee kaikkia yli 13-vuotiaita (2005 ja aiemmin syntyneet), joilla vuoden 2019 alussa otettuihin lisensseihin ei sisälly tapaturmavakuutusta. Urheilijan on itse huolehdittava vakuutuksen hankkimisesta. Tapaturmavakuutuksen voi ottaa omasta vakuutusyhtiöstä tai sitten voi valita SUL:n neuvotteleman OP Sporttiturvan.

Lisenssitiedot tulevat SUL:n yleisurheilurekisteriin, josta ne luovutetaan kilpailukalenteri.fi -palveluun, kilpailujen järjestäjille (ml. tulospalvelutoteutus), Tilastopajaan sekä tarvittaessa lisenssivakuutuksen voimassaolon tarkistamiseksi vakuutusyhtiölle. Tämän vuoksi tarvitaan huoltajan tai täysi-ikäisen urheilijan suostumus tietojen luovutukseen. Sporttiturvan voi ostaa vasta sen jälkeen, kun lupa luovutukseen on myönnetty.

Jos haluat ostaa Sporttiturvan, laita viesti (huoltajan nimi ja huoltajan sähköpostiosoite) osoitteeseen toimisto@janakkalanjana.info. Kun tietojen luovutuksen hyväksyminen on tehty yleisurheilurekisteriin, pääset ostamaan vakuutuksen SUL:n OmaPalvelun kautta: Valitse silloin ensin alasvetovalikosta seura ja oma sähköpostisi. Saat sähköpostiin uuden linkin, jonka kautta homma onnistuu. Linkki on voimassa tunnin.

https://www.yleisurheilurekisteri.fi/SUL-OmaPalvelu

Kaikki ne, jotka eivät osta OP Sporttiturvaa, lähettävät voimassa olevan tapaturmavakuutustodistuksen (tai kuvan siitä) osoitteeseen toimisto@janakkalanjana.info mahdollisimman pian. Mikäli et ole vielä tätä tehnyt, nyt kannattaa hoitaa asia kuntoon!

Lisätietoja: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

Alle 14-vuotiaiden lisenssisisältöihin tai -hintoihin ei ole tullut muutoksia. Heidän lisenssiinsä sisältyy siis myös vakuutus.

 

JANA YLEISURHEILUN JOHTORYHMÄ 2019

Jana yleisurheilun johtoryhmä on järjestäytynyt vuoden ensimmäisessä kokouksessaan tammikuussa. Tiimien toimintaa tullaan vuoden aikana tehostamaan eli jos haluat tulla mukaan johonkin rooliin, voit ottaa yhteyttä johtoryhmän jäseniin.

Johtoryhmä 2019

Puheenjohtaja Sami Jalonen, puh. 050 486 9099, sami.jalonen(at)gmail.com
Varapuheenjohtaja Petteri Aalto, puh. 044 976 1885, petteri.aalto(at)kiipula.fi
Talouspäällikkö Anu Virtanen, puh. 0400 369 790, anuvirtanen18(at)gmail.com
Markkinointipäällikkö Eero Santanen, puh. 040 546 7171, eero.santanen(at)janakkalanjana.info
Tiedottaja Pirjo Rättyä, puh. 0400 202 218, pirjo.rattya(at)gmail.com
Jäsen Risto Kallionpää, puh. 040 179 3838, 4est4ever@gmail.com
Jäsen Anne Räkköläinen, anne.rakkolainen(at)gmail.com

Esittelijät
Valmennuspäällikkö Jari Kataja, puh. 041 513 6799, jari.kataja(at)janakkalanjana.info
Nuorisopäällikkö Arto Nousiainen, puh. 045 273 5828, arto.nousiainen(at)janakkalanjana.info