Kiekon SM-pronssia Sanni Kupariselle

Kiekon SM-pronssia Sanni Kupariselle

Kiekonheiton Suomen hallimestaruudet ratkottiin lauantaina Porissa. Janakkalan Janan Sanni Kuparinen lähti tilastokärkenä N19-sarjaan, mutta jäi tällä kertaa pronssille tuloksella 43,58. Viime vuonna Porista irtosi Kupariselle hopeaa tuloksella 44,29. Tänä vuonna hän on päivittänyt sekä omansa että seuran halliennätyksen lukemaan 45,14.

Sanni Kuparisen valmistautuminen kilpailuun on ollut hieman poikkeuksellista, sillä opintoihin liittyvä työharjoittelu on fyysisesti raskasta. Se on myös sekoittanut urheilijan päivärytmin.

– Tämänpäiväiseen suoritukseen ei nyt oikein ole kommentoitavaa, eihän se ihan odotuksia vastannut. Ei tuo työharjoittelu nyt sattunut ihan parhaaseen saumaan, Kuparinen kertoo.

Nilla Rättyä heitti N19-sarjan kuudenneksi parantaen samalla ennätystään lukemaan 40,78. Edellinen halliennätys on tammikuussa heitetty 38,52. Ulkona hän on heittänyt 40,44, joten hallitulosten perusteella kesäkaudella on odotettavissa vielä parempia lukemia.

T15-sarjan Julia Pitkänen oli oman kilpailunsa kymmenes tuloksella 28,60. Pitkäsen ennätys on 29,66 viime kesältä.

Etenkin SAUL:n kilpailuissa kunnostautunut Olli Juvonen heitti miesten kiekossa 32,87 (14:s). Hänen ennätyksensä on 36,84.

Kiekonheiton SM-kisat, Pori

Sanni Kuparinen (vas.) heitti N19-sarjan kiekossa SM-pronssia tuloksella 43,58. Nilla Rättyä oli saman kilpailun kuudes ennätyksellään 40,78.