Kaksi mitalia Uudy:n pm-junnuviesteistä

Kaksi mitalia Uudy:n pm-junnuviesteistä

Uudenmaan Yleisurheilun 9-15-vuotiaiden viestijuoksun piirinmestaruuksista kilpailtiin sekä Vihdissä että Lohjalla. Janakkalan Janasta mukana oli viisi joukkuetta.

Vihdissä juostiin pikaviestit, joissa parhaiten menestyi 13-vuotiaiden tyttöjen joukkue, Elli Haataja, Hanna Henttonen, Emma Pellikka ja Meeri Koliseva, sijoittuen hienosti pronssille ajalla 55,84. Saman sarjan pojat, Veikka Ahti, Joonas Sohlman, Matias Räkköläinen ja Tuomas Räkköläinen, sijoittuivat viidenneksi ajalla 58,21.

15-vuotiaiden tyttöjen joukkueessa juoksivat Julia Pitkänen, Helmi Lipsanen, Nea Nummenpää ja Tuuli Kulju. Tyttöjen joukkue juoksi kuudenneksi ajalla 54,51.

Lohjan pitkissä viesteissä oli Janalta mukana kaksi joukkuetta. 13-vuotiaiden poikien 4 x 600 metrin viestissä joukkue, Ilmo Leino, Miko Harju, Kasperi Vehniäinen ja Hannes Hämäläinen, juoksi ajan 7.40,67 sijoittuen pronssille. Tyttöjen vastaavalla matkalla Maija Santanen, Maija Harju, Emma Pellikka ja Meeri Koliseva sijoittuivat neljänneksi ajalla 8.07,13.

Janakkalan Janan nuorisopäällikkö Arto Nousiainen on tyytyväinen viestijoukkueiden tekemiseen. Hän muistuttaa myös, että onnistuneen kilpailun jälkeen on hyvä jatkaa kohti seuraavia treenejä ja kilpailuita.

– Joukkueiden kokoamisessa oli nyt vain vähän haastetta. Yksi joukkue jouduttiin harmillisesti perumaankin viestejä edeltävänä iltana. Saamme kuitenkin olla erittäin tyytyväisiä juoksijoidemme saavuttamaan menestykseen. Saimme joukkueeseen mukaan myös Urbansin poikia. Kiitos heille siitä, että lähtivät ennakkoluulottomasti kokeilemaan myös yleisurheilukisoja, Nousiainen summaa.

Kuvassa 13-vuotiaiden tyttöjen pronssijoukkue Emma Pellikka Elli Haataja, Meeri Koliseva ja Hanna Henttonen. Kuva Arto Nousiainen.