Janan aikuisurheilijoilla hyvät SM-kisat

Janakkalan Janan aikuisurheilijat pääsivät mittauttamaan kisakuntoaan Pirkkahallissa järjestetyissä SAUL:n SM-halleissa. Janan urheilijat nappasivat kuusi SM-mitalia sekä useita hyviä sijoituksia ja tekivät hyviä tuloksia.

Anne-Mari Vallioniemi juoksi kultaa N35-sarjan 60 metrin aidoissa tuloksella 11,88. Seipäässä hän sai kultaa tuloksella 270. Hopeaa napsahti M30-sarjan Olli Juvoselle, joka heitti painonheitossa tuloksen 9,38. Pituudessa Vallioniemi oli 8:s tuloksella 3,76.

N40-kuulassa Maarit Lindberg työnsi pronssia tuloksella 10,19. Pronssia tuli myös painonheitosta, kun Petri Satto heitti tuloksen 15,00. Juho Toivari päivitti ennätystään M35-sarjan 400 metrin juoksussa aikaan 57,37 tienaten samalla pronssia.

M30-kuulassa Olli Juvonen oli neljäs tuloksella 10,99. Nelostila tuli myös N45-sarjan 200 metrin juoksusta, kun Sari Pikkarainen juoksi matkan aikaan 31,26. Myös Ari Kela työnsi M55-kuulassa neljänneksi tuloksella 11,15. N35-sarjan painonheitossa Eini Hongisto oli neljäs tuloksella 9,11, kuten myös Inka Juvonen omassaan eli N50-sarjassa tuloksella 8,24.

N40-sarjan korkeudessa Taru Viiru oli viides tuloksella 121. 60 metrin alkuerissä Viiru juoksi ajan 9,01. M55-painonheitossa Ari Kela oli viides tuloksella 11,60. M35-sarjan 200 metrillä Juho Toivari juoksi viidenneksi tuloksella 25,68. Saman sarjan Ismo Ylenius juoksi 3000 metrillä viidenneksi tuloksella 10.12,24. N40-sarjan Anu Virtanen oli painonheiton viides tuloksella 9,87.

Eini Hongisto juoksi N35-sarjan 200 metrillä ennätyksekseen 32,92 (7:s). Myös Sari Pikkarainen oli seitsemäs N45-sarjan 60 metrillä, kuten myös M35-sarjan Juho Toivari 60 metrillä. Toivari juoksi finaalissa ajan 7,98. Alkuerissä matka taittui aikaan 7,90.

Inka Juvonen työnsi N50-kuulassa 7,82 (11:s). N40-sarjan kuulassa Anu Virtanen oli 12:s tuloksella 7,91.

– Hyvä viikonloppu janalaisilta urheilijoita. Tästä on hyvä jatkaa treeniä etelän leiriä ja kesän kilpailukautta kohden, Janan valmennuspäällikkö Jari Kataja kommentoi.

SAUL:N SM-kisat, tulokset

Kuva: Anne-Mari Vallioniemi nappasi SAUL:n SM-hallikisoista peräti kaksi kultamitalia.