Janalaisten hyvä kisavire jatkuu ja näkyy tuloksissa

Sanni Kuparinen heitti odotetusti Lohjan karnevaaleilla voittoon N22-sarjan kiekossa. Tällä kertaa voitto heltisi tuloksella 49,92. Lauantain karnevaalikisassa Kuparinen sijoittui naisten kiekon neljänneksi tuloksella 48,85. Juhannuksena Kuparinen heitti Oulussa naisten kilpailun viidenneksi tuloksella 47,69. Kuparisen ennätys tältä kaudelta on 51,99. Tuolla tuloksella hän pitää ikäluokkansa kärkipaikkaa kausitilastossa ja on naisten sarjan neljäntenä.

Jenniina Virtanen heitti Lohjalla N19-sarjan kiekossa viidenneksi tuloksella 31,09. Jussi Heikkiniemi heitti M17-sarjan neljänneksi tuloksella 38,62. Jasper Heikkiniemi sijoittui P14-sarjan kiekossa pronssille tuloksella 29,10.

Onni Ruokangas nakkasi M19-sarjan keihäässä kultaa ikäluokan kotimaan kärkituloksella 71,92 Pihtiputaalla. Nuorten MM-kisojen tulosrajan (70,55) hän rikkoi jo noin viikkoa aikaisemmin. Akusti Ruokangas heitti P15-keihäässä viidenneksi ennätyksellään 51,82 ja Toivo Ruokangas nakkasi pronssia P9-sarjan keihäässä ennätyksellään 21,24. Myös leirikilpailussa Toivo Ruokangas sijoittui kolmanneksi tuloksella 17,98. Tuloksella 21,24 Toivo Ruokangas on myös ikäluokkansa kausitilaston kolmantena.

Maija Santanen loikki Lempäälän karnevaaleilla uudeksi kolmiloikan ennätyksekseen 10,89 ja T15-sarjan pronssille. Tuolla tuloksella Santanen loikkasi myös oman ikäluokkansa eli T14-sarjan kausitilaston kakkoseksi.

Inka Hämäläinen ylsi uuteen ennätykseensä ylittäessään Lempäälän karnevaaleilla 158 ja sijoittuessaan kilpailun hopealle. Tuloksella hän on myös T14-sarjan kausitilaston kolmantena. Pituudessa Hämäläinen hyppäsi 4,54 (15.).

Jämsän kestävyyskarnevaaleilla Maija Harju käveli 3000 metrillä uudeksi ennätyksekseen 16.50,95 ja sijoittui samalla T15-sarjan pronssille. Tuolla tuloksella Harju on myös ikäluokkansa eli T14-sarjan kausitilaston kakkosena.

Jämsänkosken pikajuoksukarnevaaleilla Heikki Nieminen juoksi miesten 100 metrin loppukilpailussa A-finaalin seitsemänneksi ajalla 10,92. Lotta Jalonen juoksi N19-sarjan 100 metrillä uudeksi ennätyksekseen 13,04. 200 metrillä Jalonen päästeli matkan aikaan 28,10. Nelli Nurminen juoksi T14-sarjan 300 metrillä kolmanneksi ajalla 47,66.

Vihdissä Lotta Jalonen juoksi N17-sarjan 200 metrillä kilpailun ulkopuolisena ajan 28,00. Jalosen ennätys tältä kaudelta on Ikaalisissa juhannuksena juostu 27,63. Ikaalisissa Jalonen päivitti edellisen kerran 100 metrin ennätystään (13,10).

Someron Juhannuskisoissa Heikki Nieminen kellotti 100 metrillä kauden parhaakseen 10,79. Myös 200 metrillä Niemisen juoksu kulki kauden parhaaseen aikaan (22,06). Molemmissa kilpailuissa hän sijoittui miesten kilpailun hopealle.

Keuruun Juhannuskisoissa Olli Juvonen työnsi miesten kuulassa hopealle tuloksella 11,33. Kiekossa Juvosen parhaimmaksi heitoksi kirjattiin tällä kertaa 32,99 (7.).

Kaikki tulokset

Sanni Kuparisen ennätys kiekonheitossa tältä kaudelta on 51,99. Tuolla tuloksella hän pitää ikäluokkansa kärkipaikkaa kausitilastossa ja on naisten sarjan neljäntenä. Kuva Nilla Rättyä.