Janalaisille viisi SM-mitalia SAUL:n heitto-otteluista

Suomen Aikuisurheiluliiton heitto-otteluiden Suomen mestaruuksista kilpailtiin viikonvaihteessa Helsingissä. Lajeina ottelussa olivat moukari, kuula, kiekko, keihäs ja paino.

Janakkalan Janan urheilijat saavuttivat otteluissa hyviä tuloksia sekä peräti viisi mitalisijaa. Kultaa tuli M50-sarjan kilpailusta, jonka Petri Satto voitti lähes ylivoimaisesti 3 833 pisteellä. Toinen kultamitali tuli N40-sarjasta, kun Maarit Lindberg otteli 2 929 pistettä.

Sari Pikkarainen keräsi 1 981 pistettä sijoittuen N45-sarjassa hopealle. Myös N30-sarjan Olli Juvonen taisteli ottelussa 2 163 pistettä sijoittuen komeasti hopealle. M55-sarjan Ari Kela oli sarjansa pronssilla 3 060 pisteellä. N50-sarjan Inka Juvonen otteli 1 931 pistettä sijoittuen neljänneksi.