Janakkala Gamesit kisataan tulevana viikonloppuna

Janakkala Gamesit kisataan tulevana viikonloppuna

Liinalammen kentän kuntoa testataan jälleen, kun lähes 500 kisaajaa kamppailee ennätyksistä ja hyvistä sijoituksista viikonlopun aikana. Lajisuorituksia tullaan kirjaamaan kolmen kilpailupäivän aikana pitkälti yli 1 200.

Perjantaina kilpaillaan 17- ja 19-vuotiaiden sarjoissa. Lauantai ja sunnuntai on pyhitetty 9-15-vuotiaille. Kilpailuun on ilmoittautunut kaiken kaikkiaan 41 janalaista, joiden lajisuoritusmäärä on huima eli lähes 130.

Janalaisista perjantaina tulessa on muun muassa viikko sitten kautensa avannut Sanni Kuparinen, joka pyörähtelee niin kiekko- kuin kuularingissäkin. Onni Ruokangas on harmillisesti ainoa, joka on ilmoittautunut 17- tai 19-vuotiaiden keihääseen, joskin odotettavissa on 70 metrin kaaria.

Eniten osallistujia nähdään 15-vuotiaiden tyttöjen 100 metrillä, jossa starttaa 35 urheilijaa.

Perjantaina on odotettavissa lyhyehkö iltakilpailu, mutta lauantaina ja sunnuntaina yleisurheiluherkkua on ohjelmassa lähes seitsemän tunnin ajan molempina päivinä. Sekä lauantaina että sunnuntaina startataan kello 10 ja ohjelmaa riittää noin kello 17 saakka.

Yleisurheilu on parasta paikan päällä, joten tervetuloa nauttimaan kisatunnelmasta! Kentällä palvelee kisakioskimme sekä urheilutarvikemyynti jokaisena kilpailupäivänä. Lisäksi lakumyyntiä sekä Akrohousen Airtrack, jolla pääsee kokeilemaan kuperkeikkoja tai vaikkapa voltteja!

Nähdään kentällä!

pe 19.7. noin klo 17-19.30
la 20.7. noin klo 10-16.45
su 21.7. noin klo 10-16.15

Kilpailuaikataulu

Kisasivut
Facebook-tapahtuma
Livetulospalvelu

Kuva: Arto Nousiainen