Jana on jälleen Kanta-Hämeen kärkiseura Kalevan malja -pisteissä

Janakkalan Janan yleisurheilijat keräsivät jälleen kantahämäläisistä seuroista eniten Kalevan Malja -pisteitä. Janalaisten sijoitus pistekisassa oli 34:s 40 pisteellä. Pisteisiin huomioidaan yli 15-vuotiaiden ulkoratojen SM-kilpailuiden pistesijat.

Janalaisista urheilijoista Kalevan Malja -pisteille ylsivät seuraavat urheilijat: Iikka Alingué, kolmiloikka (17 pistettä); Sanni Kuparinen, kiekonheitto (9); Lasse Hämelahti, 100 metrin juoksu (8); Onni Ruokangas, keihäänheitto (4) ja Nilla Rättyä, kiekonheitto (2).

Suomen Urheiluliiton Seuraliigassa Janakkalan Jana oli sijalla 35 (191,5 pistettä). Seuraliiga-pisteet koostuvat Kalevan Malja -pisteistä, luokkaurheilijoiden sijoituksista, 14-15-vuotiaiden SM-kisojen mitali- ja pistesijoista sekä yli 14-vuotiaiden lisenssimäärästä.

Janalaisista parhaimpiin luokkaurheilijoihin kuuluvat seuraavat urheilijat: Iikka Alingué, kolmiloikka (12 pistettä); viestijoukkue (Juho Rönkä, Heikki Nieminen, Iikka Alingué ja Lasse Hämelahti) 4 x 100 metrin juoksu (7); Lasse Hämelahti, 100 metrin juoksu (7); Sanni Kuparinen, kiekonheitto (7); Nilla Rättyä, kiekonheitto (5); Onni Ruokangas, keihäänheitto (5); Heikki Nieminen, 100 metrin juoksu (5), Petra Kallionpää, kolmiloikka (5); viestijoukkue (Lotta Jalonen, Helmi Lipsanen, Nea Nummenpää ja Tuuli Kulju) 4 x 100 metrin viesti (3) ja Juho Rönkä, 100 metrin juoksu (3).

SUL:n Nuorisotoimintakilpailussa Jana oli tänä vuonna 205 pisteellä 58:s. Viime vuonna Janan sijoitus tässä kilpailussa oli 37:s. Vuodet eivät todellakaan ole vertailukelpoisia, sillä kilpailu käytiin tänä vuonna epävirallisena, sillä piirien järjestämissä kilpailuissa oli tänä vuonna paljon hajontaa, sillä kaikkia kilpailuita ei järjestetty. Tilastopaja on laskenut Nuorisotoimintakilpailun pisteet, vaikka kilpailussa ei tänä vuonna palkintoja jaeta. Esimerkiksi Uudy:n alueella ei järjestetty kuin yksi pm-junnuottelu.