Helmikuun uutiskirje

Helmikuun uutiskirje

TOIMITSIJAKSI SM-MAASTOIHIN

Ensi keväänä 4.–5.5.2019 Jana järjestää maastojuoksun SM-kisaviikonlopun. Toimitsijoita tarvitaan kisojen onnistumiseksi. Alustavat ilmoittautumiset voi käydä tekemässä tänne: https://goo.gl/forms/cI0UdVm9xC7jXyAX2

Kisasivut: www.sm-maastot2019.net

PUUHAMAA-CUP

Puuhamaa-cup 2018–2019, 6. osakilpailu lauantai 16.2. klo 12 alkaen Liikuntahallin juoksusuoralla (kulku Haltiantien puoleisesta päädystä)

Sarjat: 5-, 7-, 9-, 11-, 13- ja 15-vuotiaat:

Lajit:

  • aitajuoksu // 40m 5-, 7- ja 9-v.
  • pituus
  • kuula

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN: https://goo.gl/forms/LnKauNh5QvuSvpYX2

Lisätietoja: https://www.janakkalanjana.info/kilpailut/puuhamaa-cup/

TJIG – 25. Tampere Junior Indoor Games, 8.-10.3.2019

TJIG on perinteinen nuorten kansainvälinen hallikisa, joka on saavuttanut viime vuosina massatapahtuman mittasuhteet. Vuonna 2018 TJIG:hen osallistui noin 1700 kilpailijaa.

Tämän vuoden kisat ovat jo järjestyksessään 25. ja ne järjestetään viikon 10 viikonloppuna (8.-10.3.2019).

Kisoihin ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 4.3.2019 klo 20

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailukalenteri.fi kautta. Jokainen vastaa itse henkilökohtaisten lajien osallistumismaksuista. Viestijoukkueet ilmoittaa seura ja maksaa. Näistä ilmoitus Artolle. Tarvittaessa nuorisopäällikkö opastaa ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Linkki kilpailukutsuun: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=23293

Joka päivä paikalla on Janan valmentajia opastamassa niin urheilijoita kuin vanhempiakin kisaan valmistautumisessa sekä suoritusten välissä.

Kulku omilla kyydeillä. Kimppakyydit suotavia.

Kilpailusivut: http://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/tjig-2019/

MUUT KILPAILUT

Koko Suomen kilpailukalenteri löytyy osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi. Muistutuksena, että seura ilmoittaa urheilijat sekä maksaa osallistumiset pm- ja SM-kisoihin sekä Seuracupiin. Muuten jokainen maksaa itse osallistumiset ja ilmoittautuu itse kilpailuihin.

SEURA-ASUT

Joitakin kokoja poistuvasta seura-asumallistosta löytyy toimistolta (Kuumolantie 11, Turenki). Ole yhteydessä Artoon tai Jariin ennakkoon, niin sovitaan sovitusaika. Poistuvat tuotteet poistohintaan: takit 30 euroa, Jana-trikoot 30 euroa ja pitkähihainen tekninen paita 30 euroa. Lisäksi rekistä kympillä muita jäännöskokoja.

Uusien asujen tilaus on lähtenyt ja ilmoitamme, kun asut ovat saatavilla.

https://www.janakkalanjana.info/seura/seura-asut/

YLEISURHEILULISENSSI JA VAKUUTUS

Suomen Urheiluliitto on uudistanut yleisurheilulisenssejään. Uudistus koskee kaikkia yli 13-vuotiaita (2005 ja aiemmin syntyneet), joilla vuoden 2019 alussa otettuihin lisensseihin ei sisälly tapaturmavakuutusta. Urheilijan on itse huolehdittava vakuutuksen hankkimisesta. Tapaturmavakuutuksen voi ottaa omasta vakuutusyhtiöstä tai sitten voi valita SUL:n neuvotteleman OP Sporttiturvan.

Lisenssitiedot tulevat SUL:n yleisurheilurekisteriin, josta ne luovutetaan kilpailukalenteri.fi -palveluun, kilpailujen järjestäjille (ml. tulospalvelutoteutus), Tilastopajaan sekä tarvittaessa lisenssivakuutuksen voimassaolon tarkistamiseksi vakuutusyhtiölle. Tämän vuoksi tarvitaan huoltajan tai täysi-ikäisen urheilijan suostumus tietojen luovutukseen. Sporttiturvan voi ostaa vasta sen jälkeen, kun lupa luovutukseen on myönnetty.

Jos haluat ostaa Sporttiturvan, laita viesti (huoltajan nimi ja huoltajan sähköpostiosoite) osoitteeseen toimisto@janakkalanjana.info. Kun tietojen luovutuksen hyväksyminen on tehty yleisurheilurekisteriin, pääset ostamaan vakuutuksen SUL:n OmaPalvelun kautta: Valitse silloin ensin alasvetovalikosta seura ja oma sähköpostisi. Saat sähköpostiin uuden linkin, jonka kautta homma onnistuu. Linkki on voimassa tunnin.

https://www.yleisurheilurekisteri.fi/SUL-OmaPalvelu

Kaikki ne, jotka eivät osta OP Sporttiturvaa, lähettävät voimassa olevan tapaturmavakuutustodistuksen (tai kuvan siitä) osoitteeseen toimisto@janakkalanjana.info mahdollisimman pian. Mikäli et ole vielä tätä tehnyt, nyt kannattaa hoitaa asia kuntoon!

Lisätietoja: http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

Alle 14-vuotiaiden lisenssisisältöihin tai -hintoihin ei ole tullut muutoksia. Heidän lisenssiinsä sisältyy siis myös vakuutus.

12–17-v. LEIRI PÄRNUSSA PÄÄSIÄISEN AIKAAN 19.–22.4.2019

Olemme suunnittelemassa yleisurheiluleiriä 12–17-vuotiaille pääsiäisloman ajaksi. Leirin kohteena on Pärnu Virossa. Valmentajien lisäksi mukaan tarvitaan myös jokunen vapaaehtoinen vanhempi valvojaksi. Leirin alustavat kustannukset ovat noin 90-120 e/3 vrk + matkat + ruokailut(Riippuu osallistujamäärästä). Jos olet halukas osallistumaan leirille, alustavat ilmoittautumiset omalle valmentajalle pe 8.2. mennessä! Huom! Matkalla tarvitaan passi tai kuvallinen henkilökortti. OP:n Sporttiturva on voimassa myös ulkomaan valmennusleireillä ja siihen välittömästi liittyvillä matkoilla. Muita odottamattomia tapahtumia varten suosittelemme matkavakuutusta.

JANA YLEISURHEILUN JOHTORYHMÄ 2019

Jana yleisurheilun johtoryhmä on järjestäytynyt vuoden ensimmäisessä kokouksessaan 3.1.2019. Tiimien toimintaa tullaan vuoden aikana tehostamaan ja aiheesta voi lukea lisää seuraavissa kuukausikirjeissä. Jos haluat tulla mukaan johonkin rooliin, voit ottaa yhteyttä johtoryhmän jäseniin.

Johtoryhmä 2019

Puheenjohtaja Sami Jalonen, puh. 050 486 9099, sami.jalonen(at)gmail.com
Varapuheenjohtaja Petteri Aalto, puh. 044 976 1885, petteri.aalto(at)kiipula.fi
Talouspäällikkö Anu Virtanen, puh. 0400 369 790, anuvirtanen18(at)gmail.com
Markkinointipäällikkö Eero Santanen, puh. 040 546 7171, eero.santanen(at)janakkalanjana.info
Tiedottaja Pirjo Rättyä, puh. 0400 202 218, pirjo.rattya(at)gmail.com
Jäsen Risto Kallionpää, puh. 040 179 3838, 4est4ever@gmail.com
Jäsen Anne Räkköläinen, anne.rakkolainen(at)gmail.com

Esittelijät
Jari Kataja, puh. 041 513 6799, jari.kataja(at)janakkalanjana.info
Arto Nousiainen, puh. 045 273 5828, arto.nousiainen(at)janakkalanjana.info