Aika alkaa koota uutta johtoryhmää vuodelle 2024

Aika alkaa koota uutta johtoryhmää vuodelle 2024

Yleisurheilujaoston johtoryhmä tulee ensi kaudelle uudistumaan, sillä osa pitkäaikaisista toimijoista jää pois jaoston johtotehtävistä.

Meillä yleisurheilujaostossa aineelliset resurssit ovat kohdallaan eli talous on kunnossa, pääseuran hallinto toimii, on ajanmukainen kuntosali, liikuntahalleihin saa vuoroja ja uusi kenttäkin on tulossa. Ja vaikka meillä on edelleen palkattuna kokoaikainen urheilutoimenjohtaja, me tarvitsemme taustoille uutta intoa asioiden hoitamiseen ja jaoston luotsaamiseen.

Tässä tulee nyt kysymys juuri sinulle: Miksi sinä et lähtisi mukaan jaoston toimintaan?

Syitä on tietysti monia. On yli-, päivä- ja vuorotöitä (ja niitäkin ihan liikaa tai liian vähän), lapsia, vanhuksia tai elämiä hoidettavana, omia harrastuksia, stressiä, sairauksia, pitää tehdä ruokaa, remontoida, siivota… Lista on loputon, jos näin haluamme.

Totta on, että jaostossa tulee tehdä jotain. Mutta oletko miettinyt, mitä tuo tekeminen saattaisi antaa juuri sinulle? Toisiko se sittenkin lisää jaksamista, iloa elämään, virtaa? Jokainen seuratoimija tekee omalta osaltaan tärkeää vapaaehtoistyötä, jonka positiiviset vaikutukset kestävät pitkään. Sekin on tutkittu, että aktiivisessa urheiluseuratoiminnassa olevien vanhempien lapset harrastavat lajia pitempään. Paljon positiivista siis.

Seuran muodostavat ihmiset, ja seuratoiminta on meitä ihmisiä varten. Janassa seuratoiminnan kulttuuri on vahva, mutta on muistettava että me kaikki teemme tätä omalla tavallamme. Uusi jaosto voi muodostaa uudet rutiinit ja määritellä toiminnan painopistealueet. Nyt sinun kannattaakin miettiä mitä juuri sinä voisit antaa jaostolle.

Ota yhteyttä Eeroon ja juttele asiasta. Tai laita viestiä, ihan miten vaan. Pääasia on, että toimit ja että me saamme jaostolle virkeän johtoryhmän ensi kaudelle. Tärkeää on, että seuran aktiivinen ja laadukas toiminta jatkuu myös tulevaisuudessa ja että urheilijat saavat jatkaa lajin parissa kuten ennenkin.

Jaoston pj. Eero Santanen, puh. 040 546 7171