Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Kilpailuohjeet

KILPAILUPAIKKA

Liinalammen urheilukenttä sijaitsee Turengissa.

Osoite: Liinalammintie 6, 14200 Turenki (Janakkala)


PYSÄKÖINTI

Pysäköinti ehdottomasti vain sallituilla paikoilla. Liinalammintien varrella on pysäköinti kielletty. Kiinteistöille on taattava esteetön kulku. Leiriytyminen Liinalammen ympäristöön on kielletty.

OHJEITA KILPAILIJOILLE

 1. Kaikki lajit suoritetaan Liinalammen kentällä.

 2. Juoksulajeissa osallistumisen varmistus 60 min ennen lajin alkua varmistustaululle. Muissa lajeissa varmistus suorituspaikalla 15 minuuttia ennen lajin alkua. Välinetarkastus noin 60 min ennen lajin alkua. Eräjaot rankingin mukaan.

 3. Tulokset julkaistaan ainoastaan Tuloslistassa. Linkki kilpailuun ilmoitetaan lähempänä kilpailuja. Paperisia tuloksia ei enää ole käytössä.

 4. Numerolappuja ei tarvitse palauttaa. Hakaneulat voi palauttaa INFOON.

 5. Numerolaput ja muu info löytyy kilpailukansliasta, joka on INFO-rakennuksessa.

 6. Omat heittovälineet pitää tarkastuttaa viimeistään 60 min ennen lajin alkua. Välineet ovat kaikkien kilpailijoiden käytössä kisan viimeisen kierroksen loppuun asti eli koko kyseisen kilpailun ajan. Välineet kuljetetaan itse suorituspaikalle.

 7. Kenttälajeissa kaikilla osallistujilla on kolme suoritusta ja kahdeksalla parhaalla kolme lisäsuoritusta. Poislukien korkeus ja seiväs. Päivän ensimmäisten kenttälajien harjoitushypyt/-heitot tulee olla suoritettuna ennen kisan ilmoitettua alkua, jotta kisa alkaa ajallaan. Etenkin heittolajeissa on huomioitava, että harjoitusheittoja saa tehdä vasta kun lajijohtaja antaa siihen luvan.

 8. Korkeudessa rimankorotukset:
  – N17/N19: 130-135-140-145-148- +3cm

    – M17: 140-+5 cm 180 cm saakka -+3 cm eteenpäin

 1. Palkintojen jakoa varten kokoonnutaan kuulutuksen jälkeen palkintokorokkeen läheisyyteen. Palkintoja jaetaan sopivissa ryppäissä, kun tulokset valmistuvat.

 2. Ensiapu: ensiaputarvikeita ja -apua infosta/tulospalvelusta. Lisäksi kentällä kiertää ensiapuhenkilö. Kylmäpusseja myös suorituspaikoilla.

Turvallisuuden ja kilpailurauhan takaamiseksi, huoltajien ja valmentajien paikka on kentän ulkopuolella, ei nurmella eikä juoksuradoilla!

 

Hyviä kisoja kaikille!