Janan Petri Satolle EM-kultaa keihäässä

Kolme Janakkalan Janan aikuisurheilijaa osallistui Madridissa järjestettyihin yleisurheilun Euroopan hallimestaruuskilpailuihin. M45-sarjan Petri Satto onnistui suorituksissaan ja heitti keihäässä tuloksella 51,52 Euroopan mestaruuteen. Satto on noin vuosi sitten heittänyt hallissa 50,15.

Anu Virtanen heitti N40-sarjan painonheitossa kahdenneksitoista tuloksella 7,88. Moukarissa hän sijoittui yhdeksänneksi tuloksella 27,27.

Taru Piekkari juoksi N40-sarjan 60 metrien alkuerissä eränsä kuudenneksi ajalla 8,96 (25:s).

Suomen aikuisurheilijat saavuttivat kisapäivien aikana yhteensä 94 mitalia (27 kultaa, 31 hopeaa ja 36 pronssia) sijoittuen parhaana Pohjoismaana osallistujamaiden välisessä pistevertailussa sijalle kuusi. Kilpailussa oli edustettuna peräti 32 eri Euroopan maata.