Uudyn pm-halleista yhdeksän mitalin saalis

Lauantaina kisailtiin Liikuntamyllyssä Uudenmaan yleisurheilun piirinmestaruushalleissa. Janalaiset menestyivät kisoissa hyvin kooten yhdeksän mitalin saaliin; kolme kultaa, kolme hopeaa ja kolme pronssia.

Parhaiten kisoissa menestyi T11-sarjan Elsi Nokisalmi voittaen molemmat lajinsa eli 60 metriä (9,10) ja pituuden (402).

Toinen tuplamitalisti oli 11-sarjassa kisaava Teiron Belov, joka voitti 1000 metriä aikaan 3.33,06. 60 metrillä Belov juoksi hopeaa (9,29). 11-vuotias Leevi Hakkarainen kilpaili ensimmäistä kertaa ja saavutti heti pronssia 1000 metrillä (3.52,28). 60 metrillä Hakkarainen oli yhdestoista (10,71).

13-vuotiaissa Aleksi Sahila hyppäsi pituudessa hopealle (397). 15-vuotiaissa Nelli Nurminen juoksi hopeaa 60 metrillä (8,64). 9-vuotiaissa Olivia Korpinen juoksi 1000 metrillä pronssia (5.02,93). Pituudessa Korpinen hyppäsi sijalle yhdeksän (225).

Helene Koivisto juoksi 15-sarjassa pronssia 800 metrillä (2.41,83).

T15-sarjan Iina Niemi juoksi 60 metriä aikaan 9,13 (17.). Kolmiloikassa hän oli yhdeksäs tuloksella 9,04. T13-sarjan Una Koskela juoksi 60 metrillä viidenneksi ajalla 8,93. T9-sarjassa Ninni Lindström juoksi 40 metrillä kahdeksanneksi ajalla 8,66. PItuudessa Lindström oli yhdeksäs 246. T11-sarjan Elli Ylenius hyppäsi korkeudessa tuloksen 121 sijoittuen viidenneksi. 60 metrillä hän oli kuudes 9,58.

– Janalaiset esiintyivät kisoissa erinomaisesti. Mitalisaldokin siitä kertoo, kun viime vuonna saatiin samoissa kilpailuissa viisi mitalia. Hienosta työstä kiitos tietysti urheilijoille, mutta myös ryhmien valmentajille. Nyt vain samalla innolla kevään treeneihin, koska kesä on jo kohta täällä, urheilutoimenjohtaja Arto Nousiainen kannustaa.

Kaikki tulokset

Kuva: Elsi Nokisalmi nappasi Uudy:n pm-junnuhalleista peräti kaksi kultamitalia.