Uudy palkitsi parhaitaan

Uudy palkitsi parhaitaan

Uudenmaan Yleisurheilu ry palkitsi parhaita urheilijoitaan ja toimijoitaan. Piirin palkitsemissääntöjen mukaisesti 14–15-vuotiaiden urheilijoiden osalta huomioitiin SM-kisamenestys. 16–19-vuotiaiden lajisuoritukset pisteytettiin Nuorten eliittikisa -taulukon mukaisesti ja yli 21-vuotiaiden suoritukset pisteytettiin IAAF:n pistetaulukon mukaisesti.

Palkitut 2017 ikäsarjoittain:

14-vuotiaat: Emma Rovasalo (seiväs), Hyvinkään Seudun Urheilijat ja Ramses Backman (kestävyysjuoksu) Porvoon Urheilijat.

15-vuotiaat: Laura Kankkujen (kävely), Keski-Uudenmaan Yleisurheilu ja Carl Björkendahl (kestävyysjuoksu) Porvoon Urheilijat.

16-vuotiaat: Kerttu Latvala (pikajuoksu), Keski-Uudenmaan Yleisurheilu ja Marcus Kytölä (seiväs), Hyvinkään Seudun Urheilijat.

17-vuotiaat: Heta Paavola (keihäs), Keravan Urheilijat ja Matias Meriläinen (kestävyysjuoksu), Nurmijärven Yleisurheilu.

19-vuotiaat: Ella Junnila (korkeus), Janakkalan Jana ja Iikka Alingué (pituus), Janakkalan Jana.

22-vuotiaat: Eveliina Määttänen (pikajuoksu), Keski-Uudenmaan Yleisurheilu ja Oskari Lehtonen (pikajuoksu), Nurmijärven Yleisurheilu.

Naiset: Saara Nikander (kestävyysjuoksu), Länsi-Uudenmaan Urheilijat ja Markus Pohjonen (keihäs), Nurmijärven Yleisurheilu.

Paras urheilija: Eveliina Määttänen, Keski-Uudenmaan Yleisurheilu.

Paraurheilu: Henry Manni (kelaus), Länsi-Uudenmaan Urheilijat.

Nuorisovalmentaja: Marjut Väänänen, Keski-Uudenmaan Yleisurheilu.

Valmentaja: Juha Heinänen, Länsi-Uudenmaan Urheilijat.

Lisäksi piirin parhaana kunniakierroskerääjänä palkittiin Nurmijärven Yleisurheilun Paavo Teräväinen.

Piirin Nuorisocupin voitti tänä vuonna Riihimäen Kisko.

Syyskokouksessa päätettiin myös piirin hallituksen kokoonpanosta. Uutena hallitukseen valittiin Maarit Lindberg (Riihimäen Kisko) ja erovuoroisista hallituksessa jatkavat Mika Saramäki (Karkkilan Pojat) ja Pirjo Rättyä (Janakkalan Jana). Muut hallituksen jäsenet ovat Maisa Gråsten (Keski-Uudenmaan Yleisurheilu), Arto Miikkulainen (Riihimäen Kisko) ja Eero Rautio (Vihdin Viesti). Hallituksen puheenjohtajana toimii Markku Eurajoki (Vihdin Viesti).

Kuvia palkituista Uudy:n Facebook-sivuilla@uudenmaanyleisurheilu