Puuhamaa-cupin kilpailu viikolle 17

Puuhamaa-cupin kilpailu viikolle 17

Omatoimiset treenit jatkuvat ja Puuhamaa-cupin seurakisaan voi myös osallistua omatoimisesti. Olemme kilpailleet omatoimisesti nyt juoksussa ja vauhdittomassa pituudessa. Tällä kertaa tehdään jotain ihan vallan muuta!

Kuvaa omatoimitreenivideo, jonka pituus on korkeintaan 20 sekuntia. Videossa saa olla hauskaa ja hikistäkin, mutta Janan tulisi olla mukana ja näkyä jollakin tavalla. Tehosteita ja tekstiäkin saa käyttää. Videon kuvauksessa voi käyttää myös perheenjäsenten apua.

Lähetä video WhatsAppilla (tai jollakin muulla konstilla) Artolle, puh. 045-2735828. Mainitse viestissäsi nimesi ja saako videon julkaista Jana yu:n somessa.

Eniten tykkäyksiä 3.5. mennessä saanut julkaistu video palkitaan hienolla keräilyhupparilla (koko 140 cm), joita ei enää saa mistään muualta! Kaikki lähetetyt videot kerryttävät Puuhamaa-cupin pistepottia peräti viidellä pisteellä.

Videon kuvausaika on 19.-26.4. ja videon tulee olla Artolla viimeistään 26.4. Videoiden julkaisujärjestys arvotaan ja ne julkaistaan maanantaina 27.4.

Hienoja kuvashetkiä!

Ps. Muistathan kirjata myös omat treenisi ylös!