Pm-junnumaastoissa Janalla hyvä edustus

Uudenmaan yleisurheilun pm-junnumaastot juostiin lauantaina 11. toukokuuta Mäntsälän Urheilijoiden isännöimänä Hirvihaaran Hiihtokeskuksessa. Janasta juoksemaan lähti kymmenen urheilijan porukka.

9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa 1 kilometrin matkalla starttasivat Janasta Loviisa Leinonen, Annie-Michaela Osma, Juliet Suontausta, Kalla-Aurora Luukkonen sekä Lilja-Maaria Luukkonen. Tiukassa kilpailussa Loviisa kirmasi upeasti hopealle ajalla 4:16 ja Annie-Michaela oli hienosti kuudes ajalla 4:24. Juliet puolestaan sijoittui yhdeksänneksi ajalla 5:09, Kalla-Aurora sijalle 14. ajalla 6:11 ja Lilja Maria sijalle 15. ajalla 7:18. Lisäksi Loviisa, Annie-Michaela ja Jueliet juoksivat T9-sarjan joukkuekilpailun voittoon.

11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa juostiin 1,8 kilometrin matka ja Janan Iina Hartikainen sijoittua ajalla 9:07 sijalle viisi. 12-vuotiaat tytöt juoksivat puolestaan 2 kilometrin matkan ja Elli Ylenius taittoi sen aikaan 11:03 ollen kahdeksas. 13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa juostiin myös 2 kilometrin matkalla ja Keira Maaniittu sijoittui sijalle seitsemän ajalla 11:56.

12-vuotiaiden poikeien sarjassa Leevi Hakkarainen taittoi 2 kilometrin matkan aikaan 9:18 ollen sarjansa viides. 13-vuotiaiden poikien sarjassa Teemu Nevalinna kellotti ajan 9:16 2 kilometrin matkalla ja ottaen hopeaa.