Nyt pääsee tilaamaan uusia Craft-asuja!

Nyt pääsee tilaamaan uusia Craft-asuja!

Janakkalan Jana Yleisurheilu on tehnyt yhteistyösopimuksen Stadiumin kanssa uusista Craft-tuotteista. Kaikista Janakkalan Jana yleisurheilun jäsenten, perheiden ja tukijoiden Stadiumilla tehdyistä ostoista kertyy 3 prosenttia bonusta suoraan seuralle. Ostoksen tekevä tukija saa pitää myös oman henkilökohtaisen bonuksensa.

Saadaksemme molemmat bonukset, tulee olla Stadiumin kanta-asiakas. Eli kun liityt kanta-asiakkaaksi, valitse tuettavaksi seuraksi Janakkalan Jana Yleisurheilu. Jos olet jo Stadiumin kanta-asiakas, käy lisäämässä tuettavaksi seuraksi Janakkalan Jana Yleisurheilu.

Ohjeet kanta-asiakkaaksi liittymisestä

Stadium saa varsinaisen verkkokaupan auki vasta heinä-elokuussa, joten me teemme nyt yhden yhteistilauksen, jotta tuotteet ovat perillä kesän pääkilpailuihin mennessä. Tilaukset tulee tehdä ja tuotteiden yhteishinta maksaa Jana yleisurheilun tilille ohjeen mukaan viimeistään maanantaina 6.7.2020.

Huomaathan, että maksamattomat tilaukset eivät ole voimassa eikä niitä siis tilata lainkaan. Näitä tuotteita ei myöskään ole mahdollista saada laskulla. Tuotteiden toimitus kestää noin 2-3 viikkoa.Hämeenlinnan Stadiumilla on sovitettavissa seuraavat tuotteet: tuulipuku, t-paidat, trikoot sekä kisa-asut. Craft on leikkauksiltaan ja kooltaan hyvin samaa mallia kuin Adidas.

Tee näin:

1. Katso Stadiumin Team Sales -verkkokaupasta tuotteet.

https://www.stadiumteamsales.fi/seurat/1541393

2. Täydennä ne Janan tilauslomakkeeseen.

Linkki tilauslomakkeeseen

3. Laske tuotteiden yhteishinta. Merkitse se tilauslomakkeeseen ja maksa saman tien Janan tilille FI72 5078 0840 090381. Kirjoita viitteeksi Craft-asut.

Tarvittaessa lisätietoja: Jari Kataja, valmennuspäällikkö, puh. 041 513 6799, jari.kataja(at)janakkalanjana.info

 

Stadiumin Pekka Sisättö (vas.) ja Janakkalan Jana yleisurheilun puheenjohtaja Sami Jalonen esittelevät Craft-tuotteita. Kuva Jari Kataja.