Meeri Koliseva pronssille pm-junnuotteluissa

Meeri Koliseva sijoittui mitaleille Janakkalassa järjestetyissä Uudenmaan piirin moniotteluiden mestaruuskilpailuissa. Koliseva otteli T12-sarjan viisiottelussa uudeksi ennätyksekseen 1 391 pistettä ja sijoittui pronssille. Hanna Henttonen otteli samassa kilpailussa 1 087 pistettä (11:s).

T11-sarjan neliottelussa Inka Hämäläinen otteli ennätyspisteillään 955 kilpailun viidenneksi. Maija Santanen oli saman kilpailun seitsemäs 918 pisteellä ja Venla Hyvölä 11:s ennätyksellään 745.

Topias Välläri saavutti P12-sarjan viisiottelussa 1 563 pistettä ja sijoittui neljänneksi. Myös Tuomas Räkköläinen päivitti kilpailussa otteluennätystään ja sijoittui saman kilpailun kuudenneksi 1 209 pisteellä.

P11-sarjan neliottelussa Joonas Sohlman otteli seitsemänneksi ennätyksellään 951 ja Veikka Ahti oli saman kilpailun yhdeksäs ennätyksellään 555. P10-neliottelussa Antti Saari otteli ennätyksellään 724 viidenneksi.

– Urheilijat saavuttivat hyviä tuloksia vielä näin loppukaudesta, ja se lupaa hyvää ensi viikonlopun piirinmestaruuskisoihin Nurmijärvelle. Päivän aikana nähtiin hienoja venymisiä kaikilta kilpailijoilta, vaikka kaikissa lajeissa ei olisikaan yltänyt ihan tavoitteisiin, Janakkalan Janan nuorisopäällikkö Arto Nousiainen kommentoi.

Teksti Pirjo Rättyä, kuva Arto Nousiainen

Meeri Koliseva ylsi henkilökohtaisella piste-ennätyksellään T12-sarjan viisiottelun pronssille.