Kesäkauden kisoihin ilmoittautuminen

Kesäkauden kisoihin ilmoittautuminen

Tähän alle on koottu muutamia ohjeita ja tärkeitä päivämääriä. Kannattaa tutustua ohjeistukseen. Koko Suomen kilpailukalenteri löytyy osoitteesta www.kilpailukalenteri.fi

Ilmoittautuminen SM- ja pm-kilpailuihin

Seura hoitaa ilmoittautumiset, kun ne on tehty alla olevien taulukon mukaiseen päivään mennessä sähköpostilla osoitteeseen yleisurheilu(at)janakkalanjana.fi. Seura myös maksaa ohjeen mukaan ilmoittautuneiden ilmoittautumismaksut pm-kilpailuihin ja SM-kilpailuihin (tulosraja).

Ilmoittautumisohjeistus SM-kilpailut

Seura maksaa A-tulosrajan tehneille ilmoittautumisen. Ko. ikäluokkien joukkuekilpailuun seura voi ilmoittaa jokaista A-tulosrajan tehnyttä urheilijaa kohti aina yhden B-tulosrajan tehneen urheilijan. Joukkuekilpailut käytössä heitto- ja hyppylajeissa. Ruokailut omavastuulla. 

Seura maksaa kolmen tulospisteen tehneille urheilijoille ilmoittautumisen ja matkat seuran järjestämillä/määrittelemillä kyydeillä. Ruokailu omavastuulla. Alle kolmen pisteen urheilijalle seura maksaa ilmoittautumisen, mutta matkat ja ruokailu ovat omavastuulla.

Seura maksaa kolmen luokituspisteen tehneille urheilijoille ilmoittautumisen ja matkat seuran järjestämillä/määrittelemillä kyydeillä. Ruokailu omavastuulla.Alle kolmen pisteen urheilijalle seura maksaa ilmoittautumisen, mutta muut kustannukset ovat omavastuulla.SM-kisojen tulosrajat: https://www.yleisurheilu.fi/wp-content/uploads/2022/03/SM-tulosrajat-2022.pdfPistetaulukko: https://www.yleisurheilu.fi/sites/default/files/tulospisteet_2019_1.1_alkaen.pdf

Seura maksaa tulosrajan tehneille ilmoittautumisen, matkat sekä majoituksen seuran määrittelemällä tavalla. Ruokarahaa maksetaan 10 e/kilpailupäivä.Tulosrajat: https://kalevankisat.fi/ranking/

Janan valmennustiimi valitsee joukkueet, jotka lähetetään kisoihin. Seura maksaa valituille urheilijoille ilmoittautumisen sekä matkat ja majoituksen seuran osoittamalla tavalla. Ruokailut omavastuulla.

Seura maksaa ilmoittautumismaksun ajoissa osallistumisestaan ilmoittaneille. Tilanteen mukaan urheilutoimenjohtajan kanssa etukäteen voidaan sopia matka- ja majoituskorvauksista. Käytännössä urheilijan tulee olla A-luokan urheilija.


Seuracup

Joukkueen kokoaa valmentajat ja toivomme kaikkien joukkueeseen valittujen lähtevän edustamaan seuraamme ja kisaamaan pisteistä Janan väreissä. Aina laji ei välttämättä ole se mieluisin, mutta silti kaikkien panos on aina yhtä tärkeä. Ja tavoitteenahan on kerätä mahdollisimman suuri yhteispistemäärä!

21.6. Seuracup 1. osakisa, Lohja
9.8. Seuracup 2. osakisa, Hyvinkää

3.9. B-sarjan finaali, Karjaa