Kesän kisakausi on alkanut mallikkaasti

Janakkalan Janan yleisurheilijat ovat aloitelleet kisakauttaan Kroatian lisäksi myös kotimaan kentillä. Alkuviikosta menestystä tuli Helsingin aluemestaruuskilpailuista, joissa Iikka Alingue voitti miesten kolmiloikan tuloksella 14,88. Tulos on myös 19-vuotiaiden miesten kauden kärkitulos. Alinguén ennätys viime kaudelta on 15,10.

Myös kiekossa saatiin janalaisille ikäluokan (N17) kauden kärkitulos, kun Sanni Kuparinen heitti naisten sarjassa neljänneksi tuloksella 43,61. Nilla Rättyä oli saman kilpailun seitsemäs tuloksella 32,13. Kuparisen ennätys viime kaudelta on 43,99.

Miesten keihäässä Petri Satto heitti neljänneksi tuloksella 53,31.

Ikaalisten kansallisissa Janan Janne Niemi juoksi miesten 5000 metrillä kauden parhaakseen 16.19,67 sijoittuen hopealle.

Viikonlopun Salon Vilpas Track Gameseissa Sanni Kuparinen heitti naisten kiekossa kultaa tuloksella 42,93.

Lähes vuoden mittaisen kilpailutauon jälkeen myös Valtteri Välläri on osoittanut kilpailukuntonsa hyväksi. Toukokuun kisoissa Helsingissä Välläri hyppäsi miesten pituuden neljänneksi tuloksella 6,90. 20-vuotiaan hyppääjän ennätys 7,25 on elokuulta 2016.

Kaikki tulokset

Kuvassa: Sanni Kuparinen heitti N17-sarjan kauden kotimaisen kärkituloksen 43,61 eteläisen alueen aluemestaruuskilpailuissa Helsingissä.