K-Supermarket Turengin ostoksista tukea seuralle

K-Supermarket Turengin ostoksista tukea seuralle

Nyt voit tukea oman seurasi toimintaa helpolla tavalla!

Tee näin:

1) Mene osoitteeseen https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta
2) Kirjaudu, tunnistaudu, täytä lomakkeeseen tietosi ja lisää Janakkalan Jana yleisurheilun sponsorointitunnus SP10071 sille varattuun kenttään ja klikkaa tallenna.

Tämän jälkeen kaikki ostokset, joita jatkossa teet Turengin K-Supermarketissa plussakorttia näyttämällä tuottavat seuralle 1 % sponsoritukea.

Sponsorointiin osallistumisella ei ole vaikutusta henkilökohtaisiin K-Plussa-etuihisi, saat siis jatkossakin kaikki edut kuten aikaisemmin. 

Riittää, että yksi perheenjäsenistä rekisteröityy sponsoroinnille. Tämän jälkeen talouden kaikilla K-Plussa -korteilla tehdyt ostot huomioidaan sponsoroinnin ostokertymää laskettaessa.

Sopimus koskee kaikkia ostoksia Turengin K-Supermarketista.

Huom! Jos et ole varma oletko jo aktivoinut sponsoroinnin niin sen voi tarkistaa kirjautumalla Plussa.fi sivustolle ja vasemman reunan valikosta klikkaamalla näet aktiiviset sponsoroinnit. Jos sieltä löytyy Janakkalan Jana yleisurheilu niin kaikki on hyvin. Jos sieltä ei löydy Janakkalan Jana yleisurheilua niin klikkaa Liity kannattajaksi, täytä lomake ja syötä tunnus SP10071 niin tuet Janakkalan Jana yleisurheilun toimintaa tekemällä ostoksia Turengin K-Supermarketissa.