Juoksukoulu starttaa kesäkuussa

Juoksukoulu starttaa kesäkuussa

Kesä ja lenkkipolut kutsuvat! Lähde liikkeelle Janan juoksukoulun kautta! Janan juoksukoulussa sinulla on mahdollisuus tutustua juoksemiseen harrastuksena, oppia harjoittelemaan oikein, harjoitella juoksutekniikkaa ja saada henkilökohtaista palautetta. Juoksukoulun tavoitteet voit asettaa itse.

Juoksukoulussa annetaan vinkkejä tekniikkaharjoitusten lisäksi harjoittelun monipuolisuuteen, lihaskuntoon sekä venyttelyyn. Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa harrastuneisuutta, vaan tarkoituksena on tarjota virikkeitä juoksuharrastuksen ja kuntoilun aloittamiseen.

Jokainen kerta muodostuu luennosta ja käytännön harjoittelusta, tule siis juoksuvarusteissa paikalle. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä ilmoittautunutta! Juoksukoulu järjestetään, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 10 henkilöä.

Valmentajana Janan juoksukoulussa toimii Jarmo Väisänen.

JANAN JUOKSUKOULUN OHJELMA

Kuumolatalo, Kuumolantie 11, 14200 Turenki klo 18.00–20.00

torstai 2.6.2022 Luento: Kuinka harjoittelen oikein. Harjoitus: Juoksutekniikka
torstai 9.6.2022 Luento: Näin valmistaudun puolimaratonille. Harjoitus: peruskestävyyslenkki + vedot
torstai 16.6.2022 Luento: Näin valmistaudun kokomaratonille. Harjoitus: pitkä peruskestävyyslenkki
torstai 23.6.2022 Luento: Polkujuoksun salat. Harjoitus: Polkujuoksutekniikka + lenkki poluilla
torstai 30.6.2022 Luento: Vaihtelua harjoitteluun. Harjoitus: mäkivedot + lenkki

Hinta: 95 euroa. Juoksukoulu laskutetaan sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen ja maksu on oltava maksettuna ennen ensimmäistä kertaa.

Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin saldo ja Edenredin virikesetelit. Jos maksat arvoseteleillä, varaa maksu mukaan ensimmäisellä kerralla. Jos maksat Smartumin saldolla, lähetä kuitti sähköpostilla.

Lisäksi voit liittää juoksukouluun seuraavat paketit:

  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma kahdeksi kuukaudeksi (heinä–elokuu). Sisältää haastattelun, jonka pohjalta valmentaja laatii viikko-ohjelman kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin. Hinta 40 e.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.5. tämän linkin kautta.

Lisätietoja: Urheilutoimenjohtaja, Arto Nousiainen, arto.nousiainen@janakkalanjana.info, 045 273 5828.