Janalaisia maastojuoksun SM-kisoissa

Maastojuoksun SM-kilpailut juostiin sunnuntaina 5. toukokuuta Kotkan merellisissä maisemissa. Janalta karkeloihin lähti kaksi juoksijaa.

Janakkalan Janan Felix Hannelin osallistui miesten sarjaan 10 kilometrin sekä 4 kilometrin matkoilla. Hannelin sijoittui 10 kilometrillä sijalle 17. ajalla 36.35 ja 4 kilometrin matkalla sijalle 27. ajalla 13.55.

-Kova, mutta antoisa reissu. Kone otti yllättävän kivasti kierroksia molemmissa starteissa, tiivisti Hannelin sunnuntain tunnelmia.

Kympin Hannelin pohdiskeli menneen ihan mukiinmenevästi ja nelosella tekeminen oli vahvaa. Kaiken kaikkiaan kisaurakasta jäi Hannelin mukaan hyvä tuntuma ja nyt on hyvä aloitella treenikautta kohti ensi talvea.

Helene Koivisto edusti puolestaan Janaa 17-vuotiaiden naisten sarjassa 4 kilometrin matkalla. Koivisto sijoittui sijalle 17. ajalla 16.37.

Koiviston valmentaja Jarmo Väisänen kuvaili suojattinsa kisaurakan menneen hyvin ja kevään treenit ovat sujuneet erittäin lupaavasti.

-Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää, kuvailee Väisänen.