Janalaiset WMAn MM-kilpailuissa Malagassa

Janalaiset WMAn MM-kilpailuissa Malagassa

Espanjan Malagassa kilpailtiin järjestyksessään 22. aikuisurheilijoiden Maailmanmestaruuskisat 4.-16.9. Kaksi viikkoa kestäneissä kilpailuissa oli osallistujia 100 eri maasta, yhteensä 8197 urheilijaa. Mukana olis siis huikea määrä urheilusta innostuneita aikuisia.

Suomen joukkueessa oli peräti 200 urheilijaa, ja janalaiset aikuisurheilijat, Inka Juvonen, Laura Nurminen, Jarkko Piekkari, Petri Satto ja Anu Virtanen, olivat osa tätä huikeaa tiimiä.

Suomen joukkue oli kautta aikojen suurin ja menestyskin kisoissa vähintään hyvää ellei kiitettävää, sillä Suomen joukkue oli Pohjoismaista paras ja sijoittui mitalitaulukossa sijalle seitsemän. Valitettavasti tällä kertaa janalaiset eivät päässeet ihan mitalikorokkeille asti, mutta loistavia suorituksia, omia ennätyksiä ja pistesijan joukkue teki silti.

– Mikä kentillä oli tuloksia tehdessä, kun pääasiallisesti ilma oli hyvin kesäinen ja joka kentän maisemina olivat vuorenrinteet ja palmut, Anu Virtanen nauraa.

Kilpailuita käytiin yhteensä neljällä eri kentällä, kolme näistä oli Malagan kaupungin alueella ja yksi kenttä sijaitsi Torremolinoksessa. Kulkeminen kenttien välillä oli järjestetty ihan mukavasti ja urheilijoide käytössä olivat metrokortit sekä Malagan päästadionin ja Torremolinoksen välillä kulkeva shuttle-bussi.

Janalaiset kilpailijat ja heidän sijoituksensa:

Inka Juvonen, kuula 10.
Anu Virtanen, kiekko 18, heitto-ottelu 11.
Jarkko Piekkari, keihäs 12.
Petri Satto, keihäs 5, heitto-ottelu 11.
Laura Nurminen, 400 m 35.

Tulokset

Kuvassa Anu Virtanen numerolla 1720.