Iikka Alinguélle loistava kenttäkauden avaus

Iikka Alingué teki Espoon Motonet GP:ssä loistavan kauden avauksen, ja loikki hopealle miesten kolmiloikassa tuulituloksella 15,77. Ulkoratojen ennätyksensä 15,85 Alingué on tehnyt vuonna 2020.

Espoon kisassa oli mukana myös Sanni Kuparinen, joka heitti kovatasoisessa naisten kiekkokisassa kahdeksanneksi tuloksella 48,21. Kuparisen ennätys tältä kaudelta on 51,99 parin viikon takaa.

Hyvinkään aluekilpailuissa Lotta Jalonen juoksi naisten 200 metrillä kauden parhaakseen 28,01 ja sijoittui kilpailun viidenneksi. Nelli Nurminen juoksi samalla matkalla uudeksi henkilökohtaiseksi ennätyksekseen 29,07 (7:s). Myös aikuisurheilijoista oli tällä matkalla kova edustus. Maria Torttila päivitti ennätyksensä lukemaan 29,95 ja Sari Pikkarainen aikaan 32,48. Taru Viiru juoksi kauden parhaakseen 30,67. Olli Juvonen heitti miesten kiekossa hopealle tuloksella 32,78.

N19-sarjan pituudessa Helmi Lipsanen hyppäsi viidenneksi kauden parhaallaan 4,82. Maija Santanen oli saman kilpailun seitsemäs tuloksella 4,64. Kiekossa Jenniina Virtanen päivitti uudeksi henkilökohtaiseksi ennätyksekseen 34,11 sijoittuen neljänneksi. Julia Pitkänen oli saman kilpailun viides tuloksella 32,08.

N17-sarjan 200 metrillä Aada Aarnio juoksi kilpailun kolmanneksi uudella ennätyksellään 27,44. Tuuli Kulju juoksi oman eränsä voittoon ennätyksellään 28,10 ja sijoittui kilpailun neljänneksi.

T15-sarjan 80 metrin aidoissa Inka Hämäläinen juoksi ennätyksellään 14,05 neljänneksi. Korkeudessa Hämäläinen oli jakoi hopeasijan tuloksella 151. Santanen oli saman kilpailun neljäs myöskin tuloksella 151.

Hyvinkäällä Sari Pikkarainen heitti naisten kiekossa viidenneksi tuloksella 21,82. Helsingissä hän juoksi viikonloppuna 100 metrillä kauden parhaakseen 15,64.

Helsiki City Running Day -puolimaratonilla Joni Palin juoksi ajan 1:28,39 (102:s).