Huipputilaisuus: tuomarikoulutusta tarjolla etänä!

Huipputilaisuus: tuomarikoulutusta tarjolla etänä!

Uudenmaan Yleisurheilu ry järjestää tuomarikoulutusta etäyhteydellä. 2-tason koulutusta (ilm. viim. 8.5.) on tarjolla ma 17.5. ja 3-tason eli lajinjohtajakoulutusta (ilm. viim 23.5.) ti 8.6. Kakkostason koulutukseen voi ilmoittautua kuka tahansa kiinnostunut ja kolmostasolle vaaditaan 2-tason tuomarikortti. Janassa tarvitaan molempia, joten nyt on aika tehdä hyvä työ ja hoitaa tuomarikortti kotiin!

Kaikkien janalaisten ilmoittautuminen (katso tarvittavat tiedot alta) sihteeri Laura Nurmiselle sähköpostilla laura.nurminen83@gmail.com yllä mainittuihin päivämääriin mennessä.
Uudenmaan Yleisurheilu ry:n tuomarikoulutusta

ma 17.5.2021 2-taso, klo 17.00–21.30 etäkoulutuksena Teams-yhteydellä

  • Kakkostason kurssille voivat hakeutua kaikki vähintään 15-vuotiaat milloin vain, eikä osallistujilta edellytetä mitään aiempaa tuomarikoulutusta.
  • Seurojen keskitetysti keräämiin ilmoittautumisiin mukaan osallistujien nimi, sähköpostiosoite ja seura.
  • Kurssimateriaali ja Teams-kutsu lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä

ti 8.6. klo 18–21.30 3-tason lajinjohtajakoulutus etäkoulutuksena Teams-yhteydellä

  • Kolmostason kurssille voi hakeutua, kun yleisurheilutuomarikortin (kakkosataso) saavuttamisesta on kulunut noin kaksi vuotta.
  • Seurojen keskitetysti keräämiin ilmoittautumisiin mukaan osallistujien nimi, sähköpostiosoite ja seura, sekä sääntökirjojen toimittamiseksi lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka ja puhelinnumero.
  • Kurssimateriaali ja Teams-kutsu lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä

Kuvaukset koulutussisällöistä löytyvät tämän linkin kautta.

Lisätietoja: Janne Edelman, janne.edelman@nyu.fi, 050 486 9571