Heikki Nieminen tuplasti mitaleille Toijalassa

Eeles Landströmin perinteiset muistokilpailut käytiin Toijalan kentällä sunnuntaina. Heikki Nieminen avasi Toijalassa kilpailukautensa pitkän kuntoutumisjakson jälkeen. Nieminen juoksi miesten 100 metrillä nopeimman ajan 11,17 voittaen kilpailun. 200 metrillä Nieminen sijoittui pronssille ajalla 22,52.

– Olen iloinen siitä, että pääsin viimein kilpailemaan. Tosin tuloksiin en ole vielä aivan tyytyväinen. Mutta tässä on vielä kesää jäljellä ja seuraavan kerran kilpaillaan juhannuksena, Nieminen kommentoi.

Juho Toivari juoksi 100 metrillä viidenneksi ajalla 12,55. 200 metrillä Toivari oli seitsemäs tuloksella 25,42.

Miesten pituudessa Lasse Hämelahti hyppäsi ansaittuun voittoon tuloksella 6,64. Viime tiistaina Tampereen mestaruuskilpailuissa Hämelahti hyppäsi kilpailun hopealle kauden parhaallaan 6,87. Iikka Alingué jäi hienoisten yliastumisten vuoksi Toijalassa ilman tulosta. Tampereella hän hyppäsi kilpailun voittoon myöskin kauden parhaalla tuloksellaan 6,97.

Toijalassa naisten pituudessa Petra Kallionpää hyppäsi kilpailun neljänneksi tuloksella 4,77. Tampereella sijoitus oli sama, mutta parhaimmalla hypyllä oli mittaa 4,93.

Naisten kiekossa Nilla Rättyä heitti neljänneksi nousujohteisella sarjalla, joista pisin heitto kantoi 35,73. Anu Virtanen oli saman kilpailun kahdeksas tuloksella 20,34.

Miesten keihäässä Petri Satto heitti viidenneksi tuloksella 50,34. Naisten 100 metrillä Sari Pikkarainen juoksi ajan 15,03 (18:s) ja 200 metrillä 31,61 (15:s).

Tampereen mestaruuskilpailuissa P15-sarjan Onni Ruokangas paranteli keihäässä henkilökohtaisen ennätyksensä lukemaan 69,09. Ruokankaan edellinen ennätys (63,61) 700-grammaisella on noin vuoden takaa. Tampereen tuloksella Ruokangas on tällä hetkellä ikäluokkansa tilastonelonen.