Haemme ohjaajaa Tervakoskelle ja Turenkiin

Haemme ohjaajaa Tervakoskelle ja Turenkiin

Oletko kiinnostunut lasten ohjaamisesta liikunnan parissa? Jos vastaus on kyllä, niin tutustuthan alla olevaan ilmoitukseen.

Janakkalan Jana ry Yleisurheilu järjestää Tervakoskella ja Turengissa yleisurheilukoulutoimintaa 4–10-vuotiaille lapsille.

Etsimme ohjaajaa/ohjaajia seuraaviin ryhmiin niin Turenkiin kuin Tervakoskelle: 4-5-v. liikuntaleikkikoulu, 6-7-v. urheilukouluun sekä 8–9-v. ja 10–12-v. yleisurheilukoulut.

Ohjaajaksi valitun on mahdollisuus jatkaa myös kesäkauden 2020 ryhmissä.

Työ on osa-aikainen iltatyö. Viikoittainen tuntimäärä (max noin 7 tuntia) määräytyy aloittavien ryhmien mukaan. Harjoitukset pidetään arki-iltaisin. Työt alkavat syyskuun alussa. Palkkaus on 11–14 euroa/tunti riippuen ohjaajaan koulutustaustasta.

Eduksi katsotaan kokemus yleisurheiluharjoitusten ohjaamisesta sekä kiinnostus liikuntaan, oma liikunnallisuus ja/tai Suomen urheiluliiton järjestämät ohjaajakurssit. Edellytämme otetta itsenäiseen työskentelyyn, taitoa innostaa liikkumiseen sekä kykyä tulla toimeen lasten ja nuorten kanssa.

Opastamme ja koulutamme työhön tarpeen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu harjoitusten ohjaaminen ja harjoitusten sisältöjen suunnittelu.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse 16.8. mennessä:
nuorisopäällikkö Arto Nousiainen, arto.nousiainen@janakkalanjana.info tai puh. 045 273 5828.

Haastattelut aloitetaan heti, kun hakemuksia on saapunut. Lisäksi sopiva(t) ohjaaja(t) voidaan palkata jo ennen viimeistä päivää.