Aikuisten yleisurheilukoulu alkaa syyskuussa

Aikuisten yleisurheilukoulu alkaa syyskuussa

Heräsikö Berliinin kisoista kysymyksiä? Ovatko viestivaihdot todella noin vaikeita? Paljonkohan hyppäisinkään pituutta tai työntäisin kuulaa? Olin koulun nopein aikoinaan, vieläköhän olen nopea? Kaikkeen tähän saat vastauksen Janan aikuisten yleisurheilukoulussa!

Janakkalan Janan aikuisten yleisurheilukoulussa kokeillaan ja treenataan yleisurheilun eri lajeja sekä kohotetaan kuntoa Liinalammen viihtyisissä olosuhteissa osaavien valmentajien opastuksella. Koulun valmentajana toimii Auvo Pasanen (VT) sekä apuvalmentajina Janan aikuisurheilijoita.

Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa harrastuneisuutta, vaan tarkoituksena on tarjota uusia mielenkiintoisia kokemuksia tai verestää ruostuneita taitoja yleisurheilun merkeissä.

Aikuisten yleisurheilukoulun tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen kuntoilu yleisurheilun monipuolisessa maailmassa. Treeneissä opit käytännössä perusteet kaikista yleisurheilulajeista sekä lisäksi saat haastetta omaan kuntoharjoitteluusi.

Yleisurheilukoulu sopii kaikille kiinnostuneille.

Ohjelma
Ryhmä kokoontuu Turengin Liinalammen kentällä maanantaisin kello 18.00

Kunkin harjoituksen kesto on 2 tuntia (120 min). Harjoitus sisältää alkulämmittelyt, lajiharjoitteet, monipuoliset fyysistä kuntoa kehittävät harjoitteet sekä loppuverryttelyt.

3.9.    pikajuoksutekniikka, telinelähdöt, venyttely
10.9.   pituushyppy, aitajuoksu, kuntopiiri
17.9.   keihäs, kuula ja mäkijuoksu
24.9.   korkeushyppy, viestivaihdot, määräintervallit
26.9.   3-ottelu: 100m, kuula, pituus

Hinta: 80 euroa. Yleisurheilukoulu laskutetaan sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen ja maksun on oltava maksettuna ennen ensimmäistä kertaa.

Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin saldo ja Edenredin virikesetelit. Jos maksat arvoseteleillä, varaa maksu mukaan ensimmäisellä kerralla. Jos maksat Smartumin saldolla, lähetä kuitti Jari Katajalle sähköpostilla.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 30.8.2018 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätiedot: Jari Kataja, puh. 041 513 6799, jari.kataja@janakkalanjana.info

Mitä tämän jälkeen?

Urheilukoulun jälkeen voi aloittaa säännöllisen harjoittelun uudessa YU-klubissa, jossa harjoitellaan yleisurheilulajeja säännöllisesti valmentajan johdolla. Katso klubista lisää täältä.