Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Kilpaurheilu

Jana yleisurheilun kilpaurheiluryhmät tarjoavat ammattitaitoista ja laadukasta valmennusta tavoitteellisesti harjoitteleville ja kilpailemisesta innostuneille.

Kilpaurheiluryhmissä jokaisen treenaajan tulee olla motivoitunut ja sitoutunut treenaamaan kunnolla. Ryhmille on asetettu viitteelliset ikärajat, mutta jokainen urheilija kuitenkin itse voi valita kummassa ryhmässä treenaa. Ryhmää voi vaihtaa, mutta tästä tulee palaveerata valmentajien kanssa ennakkoon.

Valmennusryhmässä liikutaan aina ammattitaitoisen valmentajan johdolla. Harjoittelu on urheilijoiden ehdoilla tapahtuvaa kokonaisvaltaista yleisurheiluvalmennusta, jossa tutustutaan vuoden aikana kaikkiin lajeihin ja harjoitellaan niitä. Ryhmässä sitoudutaan treenaamaan tavoitteellisesti ja määrätietoisesti, ja sekä valmentaja että urheilijat sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin.

Kestävyysjuoksusta kiinnostuneet ottakaa suoraan yhteyttä Jarmo Väisänen, puh 040 451 0310, proffa65(at)gmail.com. Katso lisää ryhmästä tämän linkin kautta.

Lisätietoja: urheilutoimenjohtaja Arto Nousiainen, puh. 045 273 5828, arto.nousiainen(at)janakkalanjana.info

Urheilija:
– sitoutuu harjoittelemaan ryhmän treenimäärän
– sitoutuu pitämään harjoituspäiväkirjaa
– sitoutuu valmentajan kanssa yhdessä tehtyyn kilpailu- ja harjoitussuunnitelmaan

Hinta:
– 90 e/kk, laskutus 3 kk välein

Hinta sisältää:
– ohjauksen
– harjoitusvuorot ja -tilat
– yleisurheilulisenssin
– yksilöidyn harjoitusohjelman
– Kuumolan kuntosalikortin
– pm-ja SM-kisojen ilmoittautumismaksut

HUOM! Jokainen huolehtii omasta vakuutuksestaan. Lisenssi ei sisällä vakuutusta. Ainoastaan 2009 ja myöhemmin syntyneille vakuutus sisältyy lisenssiin.

Valmennusryhmä 1

Valmennusryhmä 2

Kestävyysjuoksuryhmä

Yleisurheiluklubi

Harjoitusohjelmat:
Treeni.fi ja https://www.ccorner.net/auth/intro

Valmennustoiminnan uutisia