Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Ohjeistus

SAAPUMINEN
Saavu kentälle/koululle noin 5-10 minuuttia ennen ryhmän alkua. Ohjaajat kasaavat ryhmän kokoon. Voit odottaa ryhmän alkua esimerkiksi katsomossa.

Liinalammen urheilukenttä, Liinalammintie 3, 14200 Janakkala

Tervakosken urheilukenttä, Tervajoentie, 12400 Tervakoski

WC-TILAT
Liinalammen urheilukentältä on wc-tilat ja suositellaan, että vessassa olisi käyty ennen treenejä, ettei kesken treenien tarvitse lähteä vessaan. Tervakosken urheilukentällä ei ole wc-tiloja, joten huomioikaa tämä kun tulette harjoituksiin. Kouluilta löytyy WC tilat, mutta silti nyrkkisääntönä on, että lapsi olisi käynyt wc:ssä jo ennen harjoituksiin tuloa.

LASKUTUS
Lasku tulee Suomisport-palveluun ja löytyy sieltä lapsen tilin alta maksuista. Eräpäivään mennessä osallistumisen voi vielä perua maksutta, mutta eräpäivän jälkeen tapahtuvasta perumisesta veloitamme täyden hinnan.

SEURAN JÄSENYYS
Muista tarkistaa, että olet liittänyt lapsen/nuoren jo Janan jäseneksi Suomisportissa tämän linkin kautta https://seurat.suomisport.fi/invite/676c5bd2-338c-437c-a143-9d95cf9e4e29. Huoltajan ei itse tarvitse liittyä seuran jäseneksi, ellei halua. Huoltajat huomioikaa, että tuon linkin kautta kerätään alle 18-v. jäsenet.

POISSAOLOT
Mikäli kesän aikana tulee esteitä osallistua harjoituksiin on siitä hyvä ilmoittaa tässä Whatsapp-ryhmässä, jotta ohjaajat/valmentajat tietävät osallistujamäärän kullekin harjoituskerralle.

TOIMINNAN KESKEYTYS
Mikäli syystä tai toisesta harrastus keskeytyy, tulee siitä ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen yleisurheilu@janakkalanjana.fi, pelkkä ohjaajalle/valmentajalle tai Whatsapp-ryhmään ilmoittaminen ei riitä. Laskutuskohdassa mainittu ohjeet laskutukseen liittyen.

KESÄN OHJELMA
Kesän ohjelma löytyy osoitteesta www.janakkalanjana.info (linkki etusivulta: Kesän yleisurheilutoiminta). Ohjelmassa merkattu myös treeniin kuuluvat Puuhamaa-cupin kilpailut.

PUUHAMAA-CUP
Puuhamaa-cup on matalan kynnyksen harjoituskilpailut. Ne sisältyvät harjoitusmaksuun ja sisältyvät harjoitteluun silloin, kun ne on merkitty ohjelmaan. Kaikki Puuhamaa-cupin kilpailut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

VARUSTUS
Säänmukainen varustus. Kenkien tulee olla sellaiset, että niissä pystyy juoksemaan ja hyppimään. Mukana tulee olla myös oma juomapullo, joka on hyvä merkitä urheilijan nimellä.

TUOTEPAKETTI
Kesän ryhmien urheilijoilla hintaan sisältyy myös t-paita ja pullo. Näitä jaetaan ensimmäisillä kerroilla kentällä. Valitettavasti meistä riippumattomista syistä paidan toimittajan painossa on ollut ruuhkaa, joten paitoja jaetaan sitä mukaa kun niitä valmistuu. Kaikki saavat kyllä paitansa kesän aikana.

VANHEMMAT
Vanhemmat voivat joko seurata harjoituksia katsomosta käsin, tai sitten vain tuovat ja hakevat lapsen harjoituksista. Koulutetut ohjaajat/valmentajat huolehtivat lapsista ja nuorista harjoituksen ajan.

HARJOITUSKERTA
Harjoituskerta pyritään aina pitämään oli sää millainen tahansa. Ohjaajia on aina paikalla. Muista varautua säänmukaisesti. Vesisateella ei silti kumppareita suositella.

MYÖHÄSSÄ SAAPUMINEN HARJOITUKSIIN
Tietysti toivotaan, että lapsi olisi ajoissa paikalla harjoituksissa. Myöhästymisen sattuessa kuitenkin on mahdollista tulla mukaan harjoitukseen, kun vain huolehditte että lapsi löytää oman ryhmänsä ja valmentajat huomaavat että lapsi on tullut paikalle. Lisäksi talvikaudella on tärkeää olla ajoissa, koska koulun sisälle johtavat ulko-ovet tulee pitää lukittuna harjoitusten aikana.