Kestävyysjuoksun valmennusryhmä

Kestävyysjuoksun valmennusryhmä 15–19-vuotiaille (synt. 2004-2000)

Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti keski- ja pitkänmatkan juoksua. Ryhmä soveltuu niin aloittelijoille kuin jo aikaisemmin lajia harrastanneelle urheilijalle. Ryhmä sopii myös niille muidenkin kestävyyslajien urheilijoille, jotka haluavat kehittyä juoksemisessa.

Valmentaja Jarmo Väisänen

Ryhmän yhteiset viikkoharjoitukset talvikaudella (aloitus vko 41)
torstai klo 18.00–20.00, yhteisharjoitus (lenkki + vedot) vaihtuva paikka.
lauantai klo 10.00–12.00, Kuumolatalo (lenkki + lihaskunto)

Yhteisharjoitukset tehdään yhdessä Janan juoksuklubin kanssa.

Kestävyysjuoksun valmennusryhmän valmennusmaksuun sisältyvät viikoittaiset yhteistapaamiset, henkilökohtaiset ohjelmat, tasotestit 2 x vuodessa, yleisurheilulisenssin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin ja Janan jäsenmaksun 20 e/vuosi.

Valmennuksen hinta on  50 e (2 x vko), laskutus 4 kk:n välein. Laskutusaika 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Mahdollinen maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Ilmoittaudu ryhmään

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle mieluusti sähköpostilla (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

Lisätietoja: Jari Kataja, valmennuspäällikkö, puh. 041 513 6799, jari.kataja(at)janakkalanjana.info