Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Kestävyysjuoksuryhmä 14–22-v.

Valmennusryhmä v. 2007–1999 syntyneille

Kestävyysmatkoille tähtäävässä ryhmässä valmentaudutaan monipuolisesti eri ikävaiheet huomioon ottaen.

14–15-vuotiaiden harjoittelu on monipuolista ja sisältäen loikkimista, juoksemista, heittämistä, voimaharjoittelua ja muiden juoksemista tukevien lajien harjoittelua.

16–22-vuotiaiden treeneissä ikävaiheessa syvennetään valitun lajin harjoittelua kohti lajianalyysin mukaista harjoittelua.

Lisäksi seuralla on käytettävissä kattavat lääkärin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut, joihin ryhmien urheilijoilla on nopea pääsy.

Valmennusmaksu sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, yleisurheilulisenssin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin, henkilökohtaisen ohjelmoinnin, nettipohjaisen harjoituspäiväkirjan, fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa sekä Janan jäsenmaksun.

Valmentajat

Jarmo Väisänen, Petteri Aalto ja Esa Virkki.

Harjoitusajat ja -paikat (alk. viikosta 41)
  • tiistai klo 18.00–19.30 Turengin yhteiskoulun alasali (Esa Virkki) 14-15-v.
  • perjantai klo 18.00–19.30 Turengin yhteiskoulun alasali (Petteri Aalto)
  • lauantai klo 10.00–12.00 Kuumola (Jarmo Väisänen)
HINTA JA LASKUTUS

Valmennuksen hinta on 60 e/kk, laskutus 3 kk:n välein. Laskutusaika on 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle mielellään sähköpostilla (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan ryhmään soittamalla valmennuspäällikkö Jari Katajalle.

Tiedustelut: Jari Kataja, jari.kataja(at)janakkalanjana.info, puh. 041 513 6799